Καντζά: «Δελεαστικό να ξεκινάς από την αρχή»

Gazzetta team
Καντζά: «Δελεαστικό να ξεκινάς από την αρχή»

bet365

Συμμετέχει για τέταρτη φορά σε Παραολυμπιακούς Αγώνες αλλά για πρώτη δεν θα... πατήσει το ταρτάν του στίβου. Αντίθετα η Βούλα Καντζά ετοιμάζεται να ριχτεί στη μάχη της διάκρισης στην ποδηλασία πίστας και δρόμου, το δεύτερο αγαπημένο της άθλημα όπως παραδέχεται και το οποίο της έδωσε την ευκαιρία να βρεθεί στη διοργάνωση του Ρίο.

«Είναι μια νέα εμπειρία σ` ένα άθλημα που πάντα μου άρεσε να ασχοληθώ. Είναι σίγουρα δύσκολο να ξεκινάς από την αρχή αλλά είναι και κάπως δελεαστική η νέα πρόκληση. Μαζί με την Βασιλική έχουμε κάνει πολλά, προσπαθούμε να διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Αλλά κι αυτό είναι μια τεράστια πρόκληση για μένα αλλά και την πιλότο μου», λέει η Βούλα Καντζά.

Στην ερώτηση ποιά Παραολυμπιακή στιγμή την έχει σημαδέψει αποκάλυψε πως ήταν «στον τερματισμό των 100 μέτρων στους Αγώνες της Αθήνας. Η κατάκτηση της 3ης θέσης και η αντίδραση του κόσμου», ενώ σχετικά με το πως σκέφτεται την επόμενη μεγάλη στιγμή στην αθλητική της καριέρα είπε πως «δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Όταν έρθει η ώρα, τότε θα την πανηγυρίσω αντίστοιχα με τη στιγμή της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου στη διοργάνωση της Ελλάδας».

Από την πλευρά της, η Βασιλική Βούτζαλη αναφέρθηκε στη μεταξύ τους συνεργασία, η οποία ουσιαστικά καθορίζει και την πορεία του tandem σε κάθε αγώνισμα. «Ξεκινήσαμε τη συνεργασία μέσα Ιανουαρίου. Τότε κάναμε την πρώτη μας προπόνηση. Έχουμε και οι δύο πολύ όρεξη για δουλειά. Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι ταιριάζουμε και σαν άτομα. Κάνουμε παρέα και γι` αυτόν τον λόγο μπορέσαμε σε μικρό χρονικό διάστημα να συγχρονιστούμε και να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα».

Σχετικά με την εμπειρία των Παραολυμπιακών Αγώνων, η Βούτζαλη είπε πως «με δεδομένο ότι δεν είχα Ολυμπιακή εμπειρία, νοιώθω πως αυτό που ζω τώρα στο Ρίο είναι όνειρο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία Νέα