Eπίσκεψη Κουτσούμπα σε ΚΟΕ και ΣΕΓΑΣ

Gazzetta team
Eπίσκεψη Κουτσούμπα σε ΚΟΕ και ΣΕΓΑΣ

bet365

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Δημήτρη Διαθεσόπουλο και το πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλο.


Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ αφού συνεχάρη τον Κώστα Παναγόπουλο για τις επιτυχίες της χρονιάς, είπε: « Το ΚΚΕ είναι δίπλα στον αθλητισμό 365 ημέρες το χρόνο. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, τις επιτυχίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός αθλητισμός. Παραμένουμε δίπλα σε αυτόν και όταν σβήνουν τα φώτα της δημοσιότητας».

Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ εξέφρασε στους ανθρώπους της ομοσπονδίας την στήριξη του κόμματος. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας εξέφρασε την χαρά του, που ένας πολιτικός αρχηγός επέλεξε να επισκεφθεί την ομοσπονδία και ζήτησε βοήθεια στην επίλυση των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο στίβος και ο ελληνικός αθλητισμός γενικότερα. Στη συνάντηση έδωσε το παρών ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής και οι αντιπρόεδροι Παναγιώτης Δημάκος και Γιάννης Σταματόπουλος.

Τον κ. Κουτσούμπα συνόδευσε ο υπεύθυνος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ, Θοδωρής Λιάπης.

Σε ότι αφορά στην επίσκεψη του στα γραφεία της ΚΟΕ, τα οποία βρίσκονται στο ίδιο κτήριο στην οδό Συγγρού με αυτά του ΣΕΓΑΣ, τόνισε κατά τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Διαθεσόπουλο: «

Συγχαίρουμε την ΚΟΕ, τους αθλητές και προπονητές της, τα σωματεία της, για τις διακρίσεις που έχουν.

Όταν σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας, είναι βέβαιο ότι θα ξαναβγούνε στην επιφάνεια τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός αθλητισμός, με την υποχρηματοδότηση, την ανεπάρκεια και την έλλειψη αθλητικών χώρων, εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού.

Τα χρήματα υπάρχουν και πρέπει να βρεθούν. Εφόσον ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό, δεν επιτρέπεται να υπάρχει η ανασφάλεια σε ότι αφορά την απρόσκοπτη συμμετοχή των αθλητών μας στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Δεν είναι δουλειά των χορηγών αλλά της Πολιτείας η στήριξη των ελληνικού αθλητισμού.

Θα συνεργαστούμε και θα είμαστε σε συνεννόηση με την ΚΟΕ και θα πιέσουμε από την πλευρά μας για τον πραγματικό αθλητισμό και την διαμόρφωση ενός σχεδίου ουσιαστικής ανάπτυξης του».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος υπογράμμισε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας η σημερινή επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ στην Ομοσπονδία μας. Είναι η πρώτη φορά που επικεφαλής κομματικού φορέα μας επισκέπτεται.

Ενημέρωσα τον Γενικό Γραμματέα για τα ζητήματα που μας απασχολούν και είχα ουσιαστική συζήτηση μαζί του για τα προβλήματα και την κατάσταση των αθλημάτων μας αλλά και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα.

Βρήκα πρόσφορο έδαφος και ειλικρινή διάθεση για βοήθεια στην κατεύθυνση αυτή. Πιστεύω ότι όταν πρέπει και όπως πρέπει, το ΚΚΕ, θα γίνε αρωγός μας στην διεκδίκηση της επίλυσης ζητημάτων που αφορούν τα αθλήματα μας.

Γιατί ο αθλητισμός είναι που προσδίδει κύρος, αξιοπρέπεια και τιμή στη χώρα μας διεθνώς. Ο αθλητισμός είναι, όπως συνέβη πρόσφατα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που ανεβάζει την Ελλάδα ψηλά.

Βοήθεια στον αθλητισμό, σημαίνει βοήθεια στην ίδια την πατρίδα μας».

 

Τελευταία Νέα