Η Κορακάκη ευχαρίστησε ΠΑΟΚ και Δόξα Δράμας (pic)

Η Κορακάκη ευχαρίστησε ΠΑΟΚ και Δόξα Δράμας (pic)

H Αννα Κορακάκη θέλησε να ευχαριστήσει ΠΑΟΚ και Δόξα Δράμας για τη βράβευσή της.

Η Κορακάκη ευχαρίστησε ΠΑΟΚ και Δόξα Δράμας (pic)

Πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα Δόξα – ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις. Τιμήθηκαν Κορακάκη, Δουβαλίδης από τη Δόξα, τον ΠΑΟΚ και τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νεαπόλεως.

Μάλιστα η χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη θέλησε να ευχαριστήσει τις δύο αγαπημένες της ομάδες γράφοντας το εξής μήνυμα:

«Εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο αγαπημένων μου ομάδων, Δόξας Δράμας-ΠΑΟΚ. Η ομάδα της πόλης καταγωγής μου Δράμας και η ομάδα της γενέτειράς μου Θεσσαλονίκης, τίμησαν τον πρωταθλητή μας στα 110μ με εμπόδια, Κώστα Δουβαλίδη κι εμένα. Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω τις δύο ομάδες για τη διεξαγωγή αυτού του αγώνα. Ήταν ένα απίστευτο κλίμα και χάρηκα πολύ που βρέθηκα ανάμεσα στους ασπρόμαυρους φιλάθλους! Ευχαριστώ επίσης για την απονομή πλακέτας από τον σύνδεσμο φιλάθλων ΠΑΟΚ Νεάπολης & εκείνη του Γ.Σ Δόξα Δράμας, καθώς και το δώρο φανέλα της Δόξας με το επίθετό μου και τον αριθμό 10⚽ Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για την τόσο θερμή του υποδοχή»!
:

 

 

Εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο αγαπημένων μου ομάδων, Δόξας Δράμας-ΠΑΟΚ Η ομάδα της πόλης καταγωγής μου Δράμας και η ομάδα της γενέτειράς μου Θεσσαλονίκης, τίμησαν τον πρωταθλητή μας στα 110μ με εμπόδια, Κώστα Δουβαλίδη κι εμένα. Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω τις δύο ομάδες για τη διεξαγωγή αυτού του αγώνα. Ήταν ένα απίστευτο κλίμα και χάρηκα πολύ που βρέθηκα ανάμεσα στους ασπρόμαυρους φιλάθλους! Ευχαριστώ επίσης για την απονομή πλακέτας από τον σύνδεσμο φιλάθλων ΠΑΟΚ Νεάπολης & εκείνη του Γ.Σ Δόξα Δράμας, καθώς και το δώρο φανέλα της Δόξας με το επίθετό μου και τον αριθμό 10⚽ Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για την τόσο θερμή του υποδοχή!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Anna Korakaki (@annakorakaki) στις

Best of internet