Ένας χρόνος ξεκούραση για την Μπάιλς!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ένας χρόνος ξεκούραση για την Μπάιλς!

bet365

Έπειτα από την κατάκτηση τεσσάρων χρυσών ολυμπιακών μεταλλίων και ενός χάλκινου στο Ρίο, η Σιμόνε Μπάιλς ανακοίνωσε ότι θα πάρει ένα ρεπό ενός χρόνου!

«Θα μείνω ένα χρόνο εκτός, σκέφτομαι ότι έως ότου ηρεμήσουμε, γιατί προς το «παρών» έχουμε φωτογραφήσεις και άλλες υποχρεώσεις που μας περιμένουν», δήλωσε η Αμερικανίδα γυμνάστρια σε συνέντευξη της στο Sports llustrated και πρόσθεσε: «Θα είναι δύσκολο για εμάς να κάνουμε σοβαρή προπόνηση και ταυτόχρονα να προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε σε όλα αυτά. Επομένως βλέπουμε μόλις ολοκληρωθούν αυτές οι υποχρεώσεις».

Η 19χρονη Μπάιλς θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στις ΗΠΑ, προκειμένου να κάνουν επιδείξεις το διάστημα 15 Σεπτεμβρίου - 13 Νοεμβρίου.

Η αποχή της Μπάιλς δεν αναμένεται να της στοιχίσει, αφού το μεγάλο ραντεβού του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2017 θα πραγματοποιηθεί τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτώβρη στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Γεγονός είναι πως η απόφαση της Μπάιλς δεν είναι πρωτοφανής, αφού καμία από τις τέσσερις προηγούμενες «χρυσές» Ολυμπιονίκες του σύνθετου ατομικού δεν αγωνίστηκαν την επόμενη χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Φυσικά, αν η Αμερικανίδα σταρ επιλέξει να μην μετάσχει στο Παγκόσμιο του 2017 θα αφήσει το περιθώριο στις αντιπάλους να κάνουν όνειρα για το χρυσό, το οποίο έχει κατακτήσει τρις, από το 2013-2015.

 

Τελευταία Νέα