Τέλος, το κολεγιακό για τον Γκολομέεβ!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Τέλος, το κολεγιακό για τον Γκολομέεβ!

bet365

Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ δεν θα ξαναφορέσει το σκουφάκι με το "Α", σήμα κατατεθέν του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα.

Ο Έλληνας κολυμβητής, ο οποίος πέρυσι συνέβαλλε τα μέγιστα, ώστε το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα να καταλάβει την 6η θέση στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα με 14.5β. αποφάσισε όταν προκύψει να συνάψει συνεργασία με χορηγό.

Ο Γκολομέεβ έγραψε τη δική του ιστορία στο Πανεπιστήμιο με χρυσά γράμματα, κατακτώντας τη νίκη στις 50γ. ελεύθερο την πρώτη του χρονιά, όταν έγινε και ο πρώτος σπουδαστής της Αλαμπάμα που πέφτει κάτω από τα 19.00 (18.95).

Την επόμενη σεζόν ακολούθησαν νίκες στις 100γ. ελεύθερο με 41.56, ενώ πέρυσι ήταν στους τελικούς σε 50 και 100γ. με 18.95 και 41.52 πήρε δύο τρίτες θέσεις, μία ακόμη στα 200 γ. ομαδική ελεύθερο και μία 6η θέση στην 400 ελεύθερο ομαδική.

Η απόφαση του Κρίστιαν να μην είναι στην ομάδα του κολλεγίου της Αλαμπάμα, έχει να κάνει με το γεγονός ότι αποφάσισε να συνάψει συνεργασία με χορηγό, κάτι που δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Ο 23χρονος πρωταθλητής, ο οποίος δεν έχει συμφωνήσει προς το «παρών» με κάποιον χορηγό, έχει δικαίωμα να συνεχίσει να προπονείται κανονικά με την ομάδα του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα, όπου βρίσκεται ήδη εκεί προκειμένου να συνεχίσει τα μαθήματα του.

 

Τελευταία Νέα