4ος Τροφώνιος Ημι-Μαραθώνιος στη Λιβαδειά. Ανοιξαν οι εγγραφές

Gazzetta team
4ος Τροφώνιος Ημι-Μαραθώνιος στη Λιβαδειά. Ανοιξαν οι εγγραφές

bet365

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.), στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Τροφώνια 2016” του Δήμου Λεβαδέων, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, τον Δήμο Λεβαδέων και την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας διοργανώνει τον “4ο Τροφώνιο Ημι-Μαραθώνιο δρόμο Λιβαδειάς 2016” στις 25 Σεπτεμβρίου.

Διαδρομές ύψιστου φυσικού κάλους, σε μια διοργάνωση στην οποία τηρούνται υψηλά στάνταρντ όπως άλλωστε αποδεικνύουν και οι πιστοποιήσεις των φορέων, οι διοργανωτές δίνουν την ευκαιρία στους δρομείς να γευτούν τη χαρά της συμμετοχής και να τρέξουν στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας με ασφάλεια.

Ο 4ος Τροφώνιος Ημι-Μαραθώνιος Λιβαδειάς είναι το μεγαλύτερο μαζικό αθλητικό γεγονός της Στερεάς Ελλάδας και διεξάγεται σε μια εποχή ιδανικών συνθηκών για τρέξιμο και παράλληλα αποτελεί ιδανική προετοιμασία για το μεγάλο γεγονός της χώρας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ο οποίος διεξάγεται περίπου ένα μήνα μετά.

Η Λιβαδειά αποτελεί κίνητρο για τους δρομείς, όπως αποδείχτηκε στις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις, τόσο λόγω της γεωγραφικής της θέσης και της μικρής απόστασης από την Αθήνα (140χλμ περίπου), των άλλων αστικών κέντρων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Θήβα, Χαλκίδα, Λαμία, Άμφισσα κλπ) και όλης της Ελλάδας, λόγω της ποιότητας του αγώνα, της ασφάλειας, των παροχών και των ιδανικών διαδρομών που έχουν επιλεγεί με προσοχή από τους διοργανωτές,

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στη Λιβαδειά με αφετηρία και τερματισμό στην Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (πάρκο).

Η διαδρομή είναι πιστοποιημένη από IAAF & AIMS και οι χρόνοι υπολογίζονται για συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαραθωνίου.

Εκτός από τον Ημι-Μαραθώνιο θα διεξαχθούν επίσης:

Αγώνας 10.000 μ. ανδρών–γυναικών

Αγώνας 5.000 μ. ανδρών–γυναικών και μαθητών/τριών Λυκείου

Αγώνας 1.150 μ. μαθητών/τριών Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων

Αγώνας 1.150 μ. αθλητών-τριών Special Olympics.

Σημείωση: Όλες οι διαδρομές είναι ασφάλτινες

Την προκήρυξη του αγώνα καθώς και όλες οι λεπτομέρειες για την εγγραφή, τις παροχές, τις διαδρομές και άλλα χρήσιμα για τον αγώνα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα