Την τρίτη θέση η Στεφανίδη στη Ζυρίχη!

Την τρίτη θέση η Στεφανίδη στη Ζυρίχη!

Την τρίτη θέση η Στεφανίδη στη Ζυρίχη!

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε την τρίτη θέση στο Diamond League της Ζυρίχης, το οποίο ήταν μη βαθμολογούμενο street event και πραγματοποιήθηκε στο σιδηροδρομικό σταθμό. 

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο σταμάτησε στα 4.71μ., καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση με την Βρετανή Χόλι Μπράντσο να παίρνει την πρωτιά με άλμα στα 4.76μ. και την Αμερικανίδα «ασημένια» Ολυμπιονίκη στο Ρίο, Σάντι Μόρις να ακολουθεί επίσης με άλμα στα 4.76μ.

Η Στεφανίδη ξεκίνησε τις προσπάθειες της από τα 4.61μ. όπου είχε μία άκυρη προσπάθεια και μία έγκυρη, όπως ακριβώς συνέβη και με τον πήχη στα 4,71μ. Στη συνέχεια επέλεξε να μην προσπαθήσει στα 4.76μ. όπως οι αντίπαλες της, δοκιμάζοντας στα 4.81μ. Εκεί απέτυχαν και οι τρεις εναπομείνασες αθλήτριες. 

Στόχος της Ελληνίδας αθλήτριας είναι να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας στον τελικό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος στις 09/09 στις Βρυξέλλες. 

Θυμίζουμε ότι η διοργάνωση ολοκληρώνεται αύριο, με μια ακόμη ελληνική συμμετοχή στο άλμα επί κοντώ ανδρών με τον Κώστα Φιλιππίδη. 

Best of internet