Αφήνουν τα πληκτρολόγια και παίρνουν τα ποδήλατα!

Gazzetta team
Αφήνουν τα πληκτρολόγια και παίρνουν τα ποδήλατα!

bet365

Περισσότεροι από 50 δημοσιογράφοι από 12 χώρες έχουν δηλώσει μέχρι σήμερα συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Δημοσιογράφων Ποδηλασίας, που θα διεξαχθεί στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης από 29 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2016.


Δημοσιογράφοι των πεντάλ απ’ όλο τον κόσμο συναντώνται στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης από τις 29/09 – 2/10/2016 με διοργανωτές την Sports Tours Hellas, το Δήμο Αγίου Νικολάου, την Παγκόσμια Ένωση Ποδηλασίας Δημοσιογράφων και υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

Οι χώρες που θα εκπροσωπηθούν στο «World Press Cycling Championship» της Κρήτης είναι: Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Αυστρία, Γερμανία, Ρωσία, Ουκρανία, Πολωνία και Ελλάδα.


Οι συμμετέχοντες (άνδρες και γυναίκες) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης στις 29 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστούν στο ατομικό σπριντ απόστασης 260 μέτρων. Την επομένη (30/9) θα τρέξουν 8 ομάδες, που έχουν δηλώσει μέχρι σήμερα συμμετοχή, στην ομαδική χρονομέτρηση απόστασης 24.3 χλμ. Την 1η Οκτωβρίου θα γίνει η ατομική χρονομέτρηση απόστασης 6.8 χλμ, ενώ την τελευταία ημέρα των αγώνων (2/10) οι εκπρόσωποι του Τύπου θα τρέξουν σε δύο κατηγορίες. Οι γυναίκες και οι άνω των 60 ετών άνδρες θα διαγωνιστούν στα 50 χλμ αντοχής και οι άνδρες κάτω των 59 ετών θα καλύψουν απόσταση 70 χλμ.


Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.wpcc2016.gr/

Ετοιμος ο Καταπόδης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Περθ
Ο 46χρονος Πατρινός Πρωταθλητής Λουκάς Καταπόδης ρίχνεται αύριο Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου στις 12.30 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) στη μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Ερασιτεχνών, με την επωνυμία «UCI Gran Fondo World Series» που θα γίνει στο Περθ της Αυστραλίας από 1-4 Σεπτεμβρίου.

Ο Ελληνας άσος είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Αυστραλίας, μέσω της κατάκτησης της 1ης θέσης (σε όλες τις κατηγορίες) στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας Ερασιτεχνών (UCI Gran Fondo Rhodes Tour) της Ρόδου τον περασμένο Απρίλιο. Ο Καταπόδης, μεταξύ 399 συμμετεχόντων από 30 χώρες, θα πάρει μέρος αύριο στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και την Κυριακή στα 160 χλμ αντοχής.

Όπως δήλωσε πριν φύγει από την Ελλάδα ο Έλληνας Πρωταθλητής - βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα στο Περθ για προετοιμασία - στόχος του είναι ένα πολύ καλό πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα (στην ηλικιακή κατηγορία του) και ει δυνατόν η κατάκτηση ενός μεταλλίου.

 

Τελευταία Νέα