Συνεχίζει ο Ναδάλ, αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Συνεχίζει ο Ναδάλ, αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

bet365

Mία Κινέζα έμελλε και φέτος όπως και πέρυσι να ανακόψει την πορεία της Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του Αμερικανικού Όπεν. Αντίθετα, ο Ραφαέλ Ναδάλ εξασφάλισε χωρίς πρόβλημα την πρόκριση στο δεύτερο γύρο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια η οποία βρέθηκε για πρώτη φορά στο κυρίως ταμπλό γκραν σλαμ διοργάνωσης αγωνίστηκε κόντρα στην Γινγκ-Γινγκ Ντουάν από την οποία γνώρισε την ήττα με 6-4, 4-6, 6-3.

Η 21χρονη τενίστρια Νο 94 στον κόσμο στον πρώτο σετ έχασε 7 break points και το πλήρωσε, αφού στο τρίτο σετ έκρινε και τη νικήτρια η έμπειρη αντίπαλος της, κατάφερε να διαχειριστεί καλύτερα τις δυνάμεις της.

Σε ότι αφορά στον Ράφα κατάφερε και πήρε τη νίκη στα τρία σετ από τον Ντένις Ιστομίν με 6-1, 6-4, 6-2 και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Αντρέας Σέπι, με τον οποίο έχουν αναμετρηθεί 8 φορές στο παρελθόν με τον τελευταίο να μετά μόλις μία ήττα πίσω το 2008.

Ναδάλ και Σέπι συναντήθηκαν πρόσφατα στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, όπου ο Ναδάλ επικράτησε 6-3, 6-3.

Ο τελεύταίος

 

Τελευταία Νέα