Aπαρνείται 5 εκ. δολάρια ετησίως η Λεντέκι για να κολυμπήσει στο κολλεγιακό!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Aπαρνείται 5 εκ. δολάρια ετησίως η Λεντέκι για να κολυμπήσει στο κολλεγιακό!

bet365

Σε συνέντευξη της στο ραδιοφωνικό σταθμό του ESPN, η Κέιτι Λεντέκι κάτοχος 4 χρυσών και ενός ασημένιου μεταλλίου στο Ρίο, εξήγησε γιατί δεν θέλει 5 εκ. ευρώ το χρόνο!

Η κολυμβήτρια που στα 19 της φαίνεται ικανή να ξεπεράσει το θρύλο του Μάικλ Φέλπς, ομολόγησε ότι δεν την ενδιαφέρουν έσοδα που ξεπερνούν τα 5 εκ. δολάρια το χρόνο, αφού στόχος της είναι να κολυμπήσει στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, απαγορεύεται ρητά ένας αθλητής να έχει οποιαδήποτε χορηγία, προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο κολλεγιακό πρωτάθλημα.

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν αν ήταν δύσκολη η απόφαση, χωρίς δισταγμό η Αμερικανίδα σταρ τόνισε: «Όχι, δεν ήταν. Πάντα ήθελα να κολυμπήσω στο κολλεγιακό πρωτάθλημα και να αποκτήσω αυτήν την εμπειρία. Νομίζω ότι θα είναι πολύ διασκεδαστικό να είμαι στην ομάδα (σ.σ.: του Πανεπιστημίου το Στάνφορντ, όπου φοιτά και η Κατερίνα Στεφανίδη) με σπουδαίους φίλους, σπουδαίους προπονητές και να πηγαίνουμε στα μαθήματα μαζί».

Η ομάδα του Στάνφορντ θα έχει στις τάξεις της εκτός από την Λεντέκι τις Σιμόνε Μανουέλ (δύο χρυσά και δύο ασημένια μετάλλια στο Ρίο) και Λία Νιλ (ασημένια στο Ρίο): «Ξέρω ότι έχουμε πραγματικά υπέροχη ομάδα και είμαι ανυπομονώ να πάμε στο Στάνφορντ για να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε».

Όπως φαίνεται τα λεφτά δεν είναι πάνω απ' όλα για κάποιους!

 

Τελευταία Νέα