Στο κυνήγι 4 ακόμη μεταλλίων!

Στο κυνήγι 4 ακόμη μεταλλίων!

Έχοντας ήδη κατακτήσει δύο μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ρότερνταμ, τα ελληνικά κουπιά στοχεύουν σε τέσσερα ακόμα στους αυριανούς (28/08) τελικούς με τους οποίους πέφτει η αυλαία της διοργάνωσης. 

Στο κυνήγι 4 ακόμη μεταλλίων!

Στον τελικό της τετρακώπου εφήβων οι Βασίλης Κουκούτης, Θανάσης Παλαιοπάνος, Απόστολος Γιαννατζής και Γιώργος Στάμος κατέλαβαν την τρίτη θέση στον ημιτελικό με 6:56.06 και πήραν τον «εισιτήριο» για τον τελικό. 

 

Η δίκωπος εφήβων με τους Γιάννη Καλανδαρίδη και Νίνο Νικολαΐδη τερμάτισε στην πρώτη θέση του α' ημιτελικού με χρόνο 7:31.500 και θα διεκδικήσει ανάλογη εμφάνιση στον αυριανό τελικό, καθώς ο χρόνος που σημείωσε είναι ο δεύτερος ταχύτερος με διαφορά 0,1 δευτερόλεπτα από το γερμανικό πλήρωμα.

Το διπλό σκιφ των νεανίδων με τις Αναστασία Βόντζου και Αννέτα Κυρίδου προκρίθηκαν στον τελικό με τον ταχύτερο 7:57.27 και στόχος έχουν την κορυφή του βάθρου. 

Στον τελικό του τετραπλού σκιφ των νεανίδων πέρασαν και οι Ιωάννα Βιτζιλαίου, Ελισάβετ Μπούρμπου, Δήμητρα Τσαμοπούλου και Μαρία Πέργουλη, οι οποίες τερμάτισαν στην τρίτη θέση του πρώτου ημιτελικού.

Το τετραπλό σκιφ των εφήβων με τους Νίκο Δεμέλη, Δημητρη Σακκά, Πέτρο Μπαλή και Αντώνη Παπακωνσταντίνου έμειναν στην 6η θέση του και θα συνεχίσουν σε αγώνες κατάταξης. Το διπλό σκιφ εφήβων με τους Παναγιώτη Ψαρρό και Αριστείδη Γραμμενιάτη πήραν την 5η θέση και την 17η στη γενική κατάταξη του παγκοσμίου.

Την πρόκριση στον τελικό έχει ήδη εξασφαλίσει από τα επαναληπτικά και η δίκωπος των νεανίδων με τις Γεωγούδη, Μπούρμπου.

Best of internet