Η Κορακάκη, ο Μαντέλα και η ΣΚΟΕ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Η Κορακάκη, ο Μαντέλα και η ΣΚΟΕ

bet365

H Άννα Κορακάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία με τα δύο μετάλλια, αναφέροντας την γνωστή ρήση του Μαντέλα: «Φαίνεται πάντα αδύνατο, μέχρι να γίνει...», ενώ η ΣΚΟΕ κάνει πλάνα μάλλον να την αφήσει εκτός εθνικής ομάδας...

Η «χρυσή» και «χάλκινη» Ολυμπιονίκης βρίσκεται ακόμη σε διακοπές, με την ομοσπονδία να έχει καταρτίσει αγωνιστικό πρόγραμμα, άνευ προκήρυξης αγώνων.

Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί τρεις αγώνες επιλέκτων, χωρίς προηγουμένως να πραγματοποιηθεί κάποιος αγώνας α' κατηγορίας προκειμένου να προετοιμαστούν οι αθλητές.

Παράλληλα, η ΣΚΟΕ δεν έχει βγάλει προκήρυξη για τους συγκεκριμένους αγώνες επιλέκτων ώστε οι αθλητές να γνωρίζουν αν θα αποτελέσουν αγώνες πρόκρισης για την σύσταση των εθνικών ομάδων.

Δηλαδή πρώτα θα αγωνιστούν και μετά θα μάθουν ότι οι αγώνες που συμμετείχαν ήταν κριτήριο πρόκρισης για τις εθνικές ομάδες.

Και τα παράδοξα δεν σταματούν εδώ, αφού η ΣΚΟΕ αποφάσισε οι αγώνες να συμπίπτουν με αυτούς του παγκοσμίου κυπέλλου.

Συνεπώς τόσο η Άννα Κορακάκη, όσο ο πατέρας και προπονητής της Τάσος, αλλά και ο αδελφός της Διονύσης είναι αναγκασμένοι να χάσουν τους αγώνες επιλέκτων για την πρόκριση στην εθνική ομάδα.

Δεν αποκλείεται δηλαδή να δούμε τις δις ολυμπιονίκη και εκτός εθνικής ομάδας...

 

Τελευταία Νέα