Κουλούμογλου και Δήμου «λαβωμένοι» στο Ρίο!

Gazzetta team
Κουλούμογλου και Δήμου «λαβωμένοι» στο Ρίο!

bet365

Δύο πρωτάρηδες σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, οι Πασχάλης Κουλούμογλου και Κώστας Δήμου, ετοιμάζουν με μεγάλη ανυπομονησία το μεγάλο ταξίδι για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Δεν βλέπουν την ώρα για ν` ανέβουν στα πλατώ του Riocentro-Pavilion 2, ώστε να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί από δύο κατηγορίες με μεγάλο ανταγωνισμό, την ίδια στιγμή που οι τραυματισμοί τους κάνουν τη ζωή δύσκολη!

Ο Κουλούμογλου, προέρχεται από χειρουργείο και όπως λέει χαρακτηριστικά στο επίσημο site της ΕΠΕ «θα είναι δύσκολο, έως απαγορευτικό να διεκδικήσω ένα μετάλλιο. Δεν μου επιτρέπει ο τραυματισμός στο χέρι, για τον οποίο υποχρεώθηκα να κάνω την επέμβαση, να σηκώσω τα κιλά που θα ήθελα. Γι` αυτό και πρώτος μου και βασικό στόχος είναι η είσοδός μου στην εξάδα των 59κ.».

Για τον Δήμου που θ` αγωνιστεί στα υπερβαρέα (+107κ.), πρώτος στόχος είναι η εξάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν... κρυφοκοιτάει και τα μετάλλια. «Αν δεν είχαμε ατυχίες και τραυματισμούς μπορούσε να παίρναμε καλύτερες θέσεις», λέει χαρακτηριστικά. «Παρά τα προβλήματα πάντως, περιμένω πως και πως να έρθει η στιγμή του αγώνα. Στόχος μου είναι η εξάδα και γιατί όχι και η κατάκτηση ενός μετλαλίου. Γι` αυτό το μετάλλιο θα δώσω μάχη με 4-5 άλλους αρσιβαρίστες. Θα προσπαθήσω να βγω νικητής».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα