Oι εκδηλώσεις στα νησιά – σταθμούς της Αegean Regatta

Gazzetta team
Oι εκδηλώσεις στα νησιά – σταθμούς της Αegean Regatta

bet365

Στη μαρίνα του Porto Carras Grand Resort έχει ήδη συγκεντρωθεί η πλειοψηφία των 74 σκαφών που παίρνουν μέρος στην Αegean Regatta, στο διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα που διοργανώνουν η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής μαζί με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Εκεί το πρωϊ της Κυριακής στις 10:00, θα ανοίξουν πανιά για τη Μύρινα της Λήμνου και το πρώτο σκέλος του αγώνα, απόστασης 65 ναυτικών μιλίων. Εκτός όμως από το αγωνιστικό της σκέλος, η Οργανωτική Επιτροπή της Aegean Regatta έχει προγραμματίσει μία σειρά παράλληλων εκδηλώσεων στα νησιά – σταθμούς του αγώνα, με ελεύθερη συμμετοχή όχι μόνο για τους ιστιοπλόους αλλά και για τους κατοίκους.

Στη Μύρινα της Λήμνου

Δευτέρα 22 Αυγούστου

20:00 Τελετή απονομής επάθλων πρώτης ιστιοδρομίας στην πλατεία του Δημαρχείου Λήμνου και μουσική βραδιά με τοπικά συγκροτήματα των Αφών Δημήτρη Μαυράκη και Κυριάκου Γκουβέντα

Παράλληλη έκθεση τοπικών προϊόντων από τοπικούς φορείς

Στον Άγιο Ευστράτιο

Τρίτη 23/8

Υποδοχή των σκαφών από τις γυναίκες του νησιού με κεράσματα τοπικών προϊόντων

20:00 Τελετή απονομή επάθλων δεύτερη ιστιοδρομίας στην πλατεία του Δημαρχείου Αγ. Ευστρατίου

Μουσική βραδιά με τοπικά συγκροτήματα

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα είναι ανοιχτό το Μουσείο Δημοκρατίας.

Στο Μόλυβο της Λέσβου

Τετάρτη 24 Αυγούστου

Συναυλία στο λιμάνι, στις 21.00 με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο. Η συναυλία διοργανώνεται από το Δήμο Λέσβου και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πέμπτη 25η Αυγούστου

13:00 Day Party στο Congas με προσφορά ελαφρού γεύματος από το κατάστημα

18:00 Barbeque Party στο Olive Press

20:00 Απονομές επάθλων στην πισίνα του Olive Press

21:00 Μουσική εκδήλωση από το Δήμο Λέσβου, Συναυλία στο Θέατρο του Δημαρχείου "Οι Μαβί Χορδές της Λύρας" (Είσοδος ελεύθερη)

Στη Μυτιλήνη της Λέσβου

Παρασκευή 26/8

21:30 Night Sfinaki Party στο Beach Bar Plaz στην ακτή Τσαμάκια με προσφορές από το κατάστημα για τους ιστιοπλόους

Σάββατο 27/8

19:30-20:30 Διαγωνισμός ενδυμασίας πληρωμάτων
20:30 Απονομές επάθλων και τελετή λήξης
21:30 Δεξίωση στη Μαρίνα Μυτιλήνης με μπουφέ

Μέγας χορηγός στη Ρεγκάτα του Αιγαίου, είναι η εταιρία τηλεπικοινωνιών COSMOTE, που θα συντροφεύει τα πληρώματα και τους φίλους του θεσμού για τρίτη συνεχόμενη φορά, αποδεικνύοντας τη στήριξη της, στο ναυταθλητισμό και στους κατοίκους του Αιγαίου. Χορηγοί είναι επίσης, το Porto Carras Grand Resort, η Setup και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Συντονιστής όμιλος της Aegean Regatta 2016 είναι ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Μυτιλήνης και συνδιοργανωτές οι: Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου, A.O. Aιγαίου, N.O. Xίου, N.O. Σάμου, Ν.Ο. Καρλοβάσου, Λ.Ο.Ι.Α.Θ. Μυτιλήνης, Ν.Ο.Λέρου, και Ι.Ο.Χίου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.aegeanregatta.gr

www.facebook.com/Aegean.Regatta

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα