Στάση στο Ογκολογικό Νοσοκομείο πριν το Ρίο

Gazzetta team
Στάση στο Ογκολογικό Νοσοκομείο πριν το Ρίο

bet365

Ένα όμορφο πρωινό πέρασαν τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - Ελπίδα», καθώς τα επισκέφτηκαν πρωταθλητές που ετοιμάζονται να λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016» μαζί με στελέχη της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας.

Η ομάδα της Ρυθμικής Γυμναστικής στο αγώνισμα του ανσάμπλ που αποτελείται από τη Σταυρούλα Σαμαρά, την Ελένη Δόϊκα, την Ιωάννα Αναγνωστοπούλου, τη Ζωή Κοντογιάννη και τη Μιχαέλα Μεταλλίδου, μαζί με την πρωταθλήτρια της Κολύμβησης Κριστέλ Βουρνά και τον πρωταθλητή Κολύμβησης Δημήτρη Δημητρίου, λίγες μέρες πριν το μεγάλο τους ταξίδι προς το Ρίο της Βραζιλίας, συνάντησαν από κοντά τους μικρούς «Ολυμπιονίκες της ζωής» και αντάλλαξαν ευχές για τον αγώνα τους.

Μαζί τους ήταν η Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας Σοφία Παπαδοπούλου, η Πρωταθλήτρια Πυγμαχίας Έλενα Πλατάνα και οι αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων στο αγώνισμα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης Γεωργία Βασιλοπούλου και Ηλιάνα Καμπούτση, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Εμμανουήλ Παπασάββας, το ιατρικό - νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της Μονάδας, εθελοντές της Ακαδημίας, καθώς και η μασκότ της ΕΘΝ.Ο.Α., ο σοφός Ακάδημος! Όλοι μαζί μοίρασαν στα παιδιά του Νοσοκομείου μετάλλια και το βιβλίο της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.), με τίτλο: "Αξίες Ολυμπιακές! Από την Ολυμπία. προς όλο τον Κόσμο! Ένα Μαγικό Ταξίδι!", το οποίο έχει γράψει αφιλοκερδώς για την Ακαδημία η διευθύντρια Ιλεάνα Κλοκώνη και είναι αφιερωμένο στα παιδιά του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ.

Η ΕΘΝ.Ο.Α. ευχαριστεί ιδιαίτερα την Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία Win Medica και τον Πρόεδρό της κ. Μάριο Κοσμίδη για τη σημαντική συνεργασία που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες με τη χορηγία στο έργο της Ακαδημίας και την αγορά των βιβλίων που δόθηκαν στα παιδιά που νοσηλεύονται.

Η υποστήριξη στο έργο του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ συνεχίζεται πάντα με αγάπη από την οικογένεια της ΕΘΝ.Ο.Α.

 

Τελευταία Νέα