Γούνας: «Γι' αυτό αποχωρώ από τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Γούνας: «Γι' αυτό αποχωρώ από τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Αλέξανδρος Γούνας ευχαρίστησε την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού και τόνισε ότι αισθάνεται πως ήρθε η στιγμή για να παλέψει για το όνειρο κάθε Έλληνα υδατοσφαιριστή.

Έπειτα από τρεις σεζόν στους «ερυθρόλευκους» ο Γούνας αποφάσισε να αναζητήσει το μέλλον του στο εξωτερικό και μια συγκινητική επιστολή αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του.

«Μετά από τρεις σεζόν στον μεγάλο αθλητικό οργανισμό που λέγεται Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ως παίκτης της ομάδας υδατοσφαίρισης, ξέρω καλά πως οι νίκες είναι στο DNA του συλλόγου, αναγνωρίζω πως δίνει ευκαιρίες στους νέους και έχει δημιουργήσει μια ομάδα που παίζει όμορφο πόλο.

Ο Ολυμπιακός προσδοκά και αξίζει να καταφέρει σπουδαία πράγματα. Τίποτα λιγότερο. Γι’ αυτό, αποτελεί απόφαση - σταθμό για μένα το να αποχωρώ φέτος από αυτόν τον σύλλογο . Θα πάρω, όμως, μαζί μου τόσες ξεχωριστές αναμνήσεις, όπως και εμπειρίες, που ελπίζω ότι θα με βοηθήσουν στο μέλλον.

Νιώθω πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, ότι είμαι στην καλύτερη αγωνιστική ηλικία και θέλω να πραγματοποιήσω το όνειρο κάθε Έλληνα υδατοσφαριστή, δηλαδή να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου σε μια ομάδα του εξωτερικού.

Εύχομαι στον Ολυμπιακό να είναι πάντα στο υψηλότερο επίπεδο και πιστεύω (ακράδαντα) ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν και πάλι στο μέλλον.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο πολύ θα μου λείψει η εικόνα του να μπαίνω στο κολυμβητήριο του Πειραιά και να βλέπω όλον αυτόν τον κόσμο να μας επευφημεί.

Είναι δύσκολο να λες αντίο… Τώρα, όμως, είναι η ώρα για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για μένα και να δοκιμάσω μια νέα μεγάλη πρόκληση.

Είμαι ενθουσιασμένος για όσα αισιοδοξώ ότι θα συμβούν στο μέλλον.

Σας ευχαριστώ όλους. Εις το επανιδείν

Αλέξανδρος Γούνας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα