Tour de France: Χαμός στη 12 μέρα - Χωρίς ποδήλατο ο Φρουμ! (pics & vids)

Gazzetta team
Tour de France: Χαμός στη 12 μέρα - Χωρίς ποδήλατο ο Φρουμ! (pics & vids)

bet365

Τρομερές εικόνες αντίκρυσαν οι θεατές στο 12ο εταπ του Γύρου Γαλλίας, με τις μηχανές να προκαλούν την πτώση της κίτρινης φανέλας και τον Κρις Φρουμ να τρέχει με τα πόδια στην ανηφόρα του Mont Ventoux!

Οι διοργανωτές του Γύρου της Γαλλίας έχουν πολλά για τα οποία θα πρέπει να απολογηθούν, αφού οι σκηνές που εκτιλύχθηκαν την Πέμπτη (14/7) δεν τιμούν κανέναν.

Το Μονπελιέ υποδέχθηκε για άλλη μια χρονιά την πορεία στη θρυλική ανηφόρα του Mont Ventoux, όμως λίγο πριν τον τερματισμό, ο Πορτ συγκρούστηκε με μια μηχανή απ’ τα οχήματα ασφαλείας, που βρισκόταν στον δρόμο των ποδηλατών για να απομακρύνει τον κόσμο που είχε καταργήσει τις αποστάσεις ασφαλείας!

Ο Αυστραλός βρέθηκε στο οδόστρωμα, το ίδιο και ο Μόλεμα αλλά και ο Φρουμ, του οποίου το ποδήλατο έσπασε. Ο Μόλεμα και ο Πορτ ανέβηκαν στα ποδήλατά τους και συνέχισαν, όμως ο Φρουμ, πάνω στην απελπισία του, άρχισε να τρέχει στην ανηφόρα με τα πόδια! Οι κριτές τού απαγόρευσαν να συνεχίσει, καθώς απαγορεύεται οι ποδηλάτες να πορεύονται δίχως έστω να κουβαλούν στα χέρια το ποδήλατό τους και ο Φρουμ αναγκάστηκε να περιμένει το αυτοκίνητο του ουδέτερου σέρβις. Αφού τον είχαν προσπεράσει πια όλοι, η Mavic σταμάτησε δίπλα του και του έδωσε ένα ποδήλατο, αρκετά νούμερα μικρότερό του, με απλά πεντάλ και με προβληματικές ταχύτητες!

Ο Φρουμ σταμάτησε και πάλι, άφησε το ποδήλατο και περίμενε στωικά το αυτοκίνητο της ομάδας του για να πάρει το δικό του εφεδρικό. Τελικά οι διοργανωτές του έδωσαν τον ίδιο χρόνο με τον Μόλεμα, κάτι που σήμαινε ότι διατήρησε την πρωτοπορία στη γενική κατάταξη. Μια απόφαση που μάλλον προέκυψε από επιείκια των διοργανωτών, που ανέλαβαν την ευθύνη για το χάος…

Δείτε τις κωμικοτραγικές σκηνές:

 

Τελευταία Νέα