Αντίστροφη μέτρηση για την Εθνική πόλο στο Ρίο!

Gazzetta team
Αντίστροφη μέτρηση για την Εθνική πόλο στο Ρίο!
Το κύμα υποστήριξης για την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο.

Η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης των ανδρών είναι η ομάδα που θα εκπροσωπήσει με αξιώσεις τη χώρα μας στο Ρίο. Και όσο να ‘ναι μια παραπάνω υποστήριξη τη δικαιούται. Το Noxzema, ο Επίσημος Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών, το έχει καταλάβει εγκαίρως και γι’ αυτό μας καλεί όλους με το σύνθημα “Wave Up Hellas”, να φτιάξουμε το πιο μεγάλο κύμα υποστήριξης που θα εμψυχώσει την Εθνική μας στον δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας.

Έτσι, περισσότερες από 3.000 συμμετοχές, φωτογραφίες και video έχουν ήδη ανέβει στο waveuphellas.gr με στόχο να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργηθεί το video που θα συνοδεύσει την Εθνική μας Ομάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες και θα της ευχηθεί καλή επιτυχία. Όλοι, λοιπόν, μπορούμε να είμαστε πρωταγωνιστές στο video που θα εμψυχώσει την Εθνική μας στη Βραζιλία και θα τη γεμίσει με αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια και να έχουμε έναν παραπάνω λόγο να χαρούμε για την προσπάθειά της.

Πλέον έχουμε περάσει στην τελική ευθεία και μένουν 15 μέρες για να βοηθήσεις κι εσύ στη δημιουργία του πιο μεγάλου κύματος υποστήριξης για την Εθνική μας Ομάδα!

Πώς θα το κάνεις;

• Μπες στο waveuphellas.gr.

• Κάνε σύνδεση μέσω του Facebook ή Instagram λογαριασμού σας ή κάνε εγγραφή μέσω του site.

• Ανέβασε το δικό σου «κύμα» υποστήριξής για την Εθνική μας: τράβηξε και ανέβασε μια φωτογραφία ή ακόμα καλύτερα ένα σύντομο video που κάνεις «κύμα» με την παρέα σου (απλά σηκώστε τα χέρια ψηλά)! Ακόμη, υπάρχουν και έτοιμα μηνύματα στο site αλλά τι καλύτερο από το να δει η Εθνική μας μηνύματα υποστήριξης που έχουμε φτιάξει εμείς οι ίδιοι με μεγαλύτερη φαντασία.

• Κάνε share τη συμμετοχή σου στο Facebook και κάλεσε τους φίλους σου να συμμετάσχουν για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο το κύμα υποστήριξης.

• Μην ξεχνάς, ότι όλοι όσοι ανεβάσουν το κύμα υποστήριξής τους στο site, μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για μοναδικά δώρα!

Το πόσο μεγάλο θα γίνει το κύμα που θα στείλει κατευθείαν την αγαπημένη μας ομάδα στο Ρίο το αποφασίζουμε εμείς. Εσύ θα μείνεις εκτός;

 

Τελευταία Νέα