Ο Σπύρος Καπράλος θα δώσει την εκκίνηση για το «53ο Ράλλυ Αιγαίου»

Gazzetta team
Ο Σπύρος Καπράλος θα δώσει την εκκίνηση για το «53ο Ράλλυ Αιγαίου»

bet365

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος θα δώσει την εκκίνηση των ιστιοδρομιών στο « 53ο Ράλλυ Αιγαίου», που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης.

Ελάχιστες ημέρες πριν από την αναχώρησή του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ο κ. Καπράλος θα βρεθεί κοντά σε έναν αγώνα όπου παίρνουν μέρος παλαιοί Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές Κόσμου και Ευρώπης αλλά και ταλαντούχοι νεαροί ιστιοπλόοι.

« Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης και τον πρόεδρό του, κ. Ιωάννη Μαραγκουδάκη, για την τιμή που μου έκαναν. Πρόκειται για τον ιστορικότερο αγώνα ανοικτής θαλάσσης που διεξάγεται στη χώρα μας και προάγει την ιστιοπλοΐα και το Ευ Αγωνίζεσθαι. Διακρίσεις στο Ράλλυ Αιγαίου έχουν διεκδικήσει ιστιοπλόοι μας, οι οποίοι εκπροσώπησαν ή εκπροσωπούν τη χώρα σε μεγάλες διοργανώσεις. Δύο από τα μέλη της Ολυμπιακής Ομάδας που θα ταξιδέψει στο Ρίο, ο Τάκης Μάντης και ο Παύλος Καγιαλής, πέρσι, αγωνίστηκαν στη διοργάνωση. Εύχομαι καλή επιτυχία », δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 23 Ιουλίου (11.00 π.μ.) από την πυραυλάκατο του Πολεμικού Ναυτικού « Πεζόπουλος », η οποία, συμβολικά, θα βρίσκεται μπροστά από το θωρηκτό « Γ. Αβέρωφ », στον Φαληρικό Όρμο.

Χορηγός της φετινής διοργάνωση είναι η εταιρεία χρωμάτων JOTUN . Υποστηρικτές οι εταιρείες, Δ.ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ, TECHNAVA, ΚΟΡΡΕΣ και G4S. Τηλεοπτικός μεταδότης είναι η NOVA, χορηγός επικοινωνίας το ACTION24 και χορηγός web-media το GAZZETTA.GR

 

Τελευταία Νέα