Στεφανίδη: «Χρειάστηκε να μου φωνάξει λίγο ο Μιτς»

Στεφανίδη: «Χρειάστηκε να μου φωνάξει λίγο ο Μιτς»

bet365

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Κατερίνα Στεφανίδη μίλησε στο gazzetta.gr για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Άμστερνταμ και τις σκέψεις της που είναι πλέον στο Ρίο.

Η «χάλκινη» πρωταθλήτρια του Πόρτλαντ αποκάλυψε ότι εξ αρχής ήταν στους στόχους της τόσο η πρωτιά όσο και η κατάρριψη του ρεκόρ αγώνων, το οποίο ανήκε στην Γελένα Ισινμπάγεβα από το 2006: «Είχαμε από την αρχή στο μυαλό μας και το χρυσό μετάλλιο και το ρεκόρ αγώνων. Ξέραμε ότι ήταν στις δυνατότητες μου. Δυστυχώς είχαμε πολύ κακές συνθήκες και ήταν δύσκολα τα πράγματα».

Η αθλήτρια του ΑΟ Φιλοθέης τόνισε ότι στη διάρκεια του αγώνα χρειάστηκε να την κατσαδιάσει ο σύζυγος και προπονητής της, Μίτσελ Κρίερ προκειμένου να μείνει συγκεντρωμένη στον αγώνα: «Εγώ γενικότερα όταν κερδίζω χάνω λίγο το κίνητρο μου για τον υπόλοιπο αγώνα, έπρεπε λοιπόν να μου φωνάξει λίγο ο Μιτς και να μου υπενθυμίσει ότι δεν ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε αλλά και για να πάρουμε το ρεκόρ».

Για το αν δοκίμασε να χρησιμοποιήσει κάποιο μεγαλύτερο κοντάρι υπογράμμμισε: «Δεν δοκίμασα κάποιο άλλο κοντάρι εκτός από αυτά που ξέρω γιατί ήταν πολύ κακός ο αέρας και είχα κουραστεί πάρα πολύ στο τέλος και από το άγχος και από τις συνθήκες. Παρόλ' αυτά το τελευταίο μου άλμα στο 4.94μ. ήταν αρκετά καλό»

Τέλος, για το αν η διάκριση αυτή της δίνει δύναμη για τη συνέχεια τόνισε: «Το χρυσό μου δίνει σίγουρα αυτοπεποίθηση αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας με τον ίδιο τρόπο και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά στο Ρίο.»

 

Τελευταία Νέα