Ο Φέντερερ πάλεψε αλλά δεν τα έβγαλε πέρα με Ράονιτς

Ο Φέντερερ πάλεψε αλλά δεν τα έβγαλε πέρα με Ράονιτς

bet365

O Ρότζερ Φέντερερ έκανε πολύ καλή εμφάνιση στον ημιτελικό του Γουίμπλεντον, όμως ο κατά 10 χρόνια νεότερος και ακούραστος Μίλος Ράονιτς δεν του επέτρεψε να βρεθεί στον τελικό.

Ο Καναδός επικράτησε 6-3, 6-7 (3), 4-6, 7-5, 6-3 έπειτα από 3 ώρες και 25 λεπτά και πήρε την πρόκριση στον τελικό του αγγλικού όπεν.

Ο 25χρονος τενίστας φτάνει για πρώτη φορά σε τελικό γκραν σλαμ. Το 2014 είχε ηττηθεί στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον, από τον Ρότζερ Φέντερερ, παίρνοντας εκδίκηση δύο χρόνια αργότερα για εκείνη την ήττα από τον Ελβετό!

Την Κυριακή ο Νο 7 στον κόσμο τενίστας θα δώσει το «παρών» στον πρώτο τελικό γκραν σλαμ της καριέρας του, η οποία βρίσκεται σαφώς σε ανοδική πορεία. Στο φετινό αυστραλιανό όπεν ο Καναδός βρέθηκε στο δεύτερο ημιτελικό της καριέρας του και συνεχίζοντας να παίζει σε υψηλό επίπεδο, επιβραβεύτηκε με την παρουσία του στον τελικό.

Μάλιστα, ο Ράονιτς θα γίνει ο πρώτος Καναδός τενίστας που θα αγωνιστεί σε τελικό γκραν σλαμ από το 1877.

Με όπλο του το σερβίς το οποίο δούλεψε απίστευτα, σε αντίθεση με εκείνο του Φέντερερ που τον είδαμε προς έκπληξη όλων να κάνει δύο διπλά λάθη στο 5ο σετ, ο έχων ρίζες από το Μαυροβούνιο Ράονιτς έφτασε στη σημαντικότερη νίκη της καριέρας του.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη του Ράονιτς επί του Φέντερερ σε 12 αναμετρήσεις.

Ο Καναδός θα περιμένει τον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ των Μάρεϊ και Μπέρντιχ προκειμένου να μάθει τον αντίπαλο του στον τελικό.

 

Τελευταία Νέα