Εξακουστίδης: Ο... τυφώνας από την Ελλάδα έτοιμος να χτυπήσει την Κίνα!

Εξακουστίδης: Ο... τυφώνας από την Ελλάδα έτοιμος να χτυπήσει την Κίνα!

bet365

Ο Σταύρος Εξακουστίδης ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Κίνα, όπου στις 6/8 θα παίξει στο Glory of Heroes και δηλώνει στο gazzetta.gr έτοιμος να... σαρώσει και την Ασία!

O κορυφαίος Ελληνας αθλητής στην κατηγορία του, Σταύρος Εξακουστίδης, ετοιμάζει βαλίτσες για Ασία.

Μετά την Ελλάδα και την Ρουμανία, ο Έλληνας πρωταθλητής ετοιμάζεται να... ταρακουνήσει την Κίνα σαν... τυφώνας.

H Hurricane Team Family επέλεξε τον αθλητή μας για την εκπροσώπησή της στο Glory of Heroes της Κίνας στις 6 Αυγούστου.

Μιλώντας στο gazzetta.gr, ο «Nirvana» είπε γι αυτή την πρόκληση που απλώνεται μπροστά του:

«Ο αγώνας αυτός προέκυψε από έναν διοργανωτή - μάνατζερ, τον Ντένι Λεονίδη και ένα τιμ στην Ρωσία, που με είχαν προτείνει ο Μελέτης Κακουμπάβας κι ο Εμίλιος από την QNT. Οι εν λόγω άνθρωποι με είδαν, τους άρεσα και έτσι με επέλεξαν για τη διοργάνωση αυτή στην Κίνα».

Επαιξε ρόλο κι η νίκη στην Ρουμανία;

«Θεωρώ ότι προέρχομαι από ένα πολύ καλό σερί, είμαι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και η περίοδος αυτή με βρίσκει καθόλα έτοιμο για την πρόκληση αυτή. Βέβαια, για να είμαι στην κατάσταση αυτή με έχουν βοηθήσει όλοι όσοι είναι δίπλα μου στην καθημερινή μου προετοιμασία. Ο προπονητής μου ο Παναγιώτης Δρίνας, ο συναθλητής μου Γιώργος Μουστάκης, η QNT που με τα συμπληρώματά της με κρατάει σε άψογη φυσική κατάσταση, ο Γιάννης Δαγλατζής που με συμβουλεύει πάνω στο αερόβιο και στιβιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Βελιανίτης που είναι... μετρ στην άρση βαρών και με έχει κάνει να δω τεράστια διαφορά στο σώμα μου και φυσικά δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τον Μανόλη Τσικνάκη, που με το Entasis fitness shop, που είναι υπεύθυνος για τη διατροφή μου. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον μασέρ μου Στέλιο Βελκόπουλο και το φυσικοθεραπευτήριο Νάντια-Ταξιάρχου Χάδου, αλλά και τον Τάσο Τσάλα που πάντα είναι δίπλα μας με τον εξοπλισμό που μας παρέχει. Σημαντικό είναι στις μέρες αυτές της κρίσης που διανύουμε ότι υπάρχουν χορηγοί όπως το Mentor Cafe και το Best Taste που με στηρίζουν και επίσης θα ήθελα να το ευχαριστήσω ξεχωριστά».

Πέρα από τις ατομικές σου διακρίσεις, όμως, έχει ανοίξει μία σχολή μαζί με τον Γιώργο Μουστάκη η οποία τη λέξη ήττα δεν την έχει γνωρίσει ακόμη.

«Μέχρι στιγμής έχουμε στείλει σε αγώνες 20 παιδιά. Τα 19 έχουν νικήσει και το ένα ήρθε ισόπαλο. Για τους πέντε μήνες που λειτουργεί η X Fight Nation τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και μας δίνουν καθημερινά όλο και περισσότερη όρεξη και δύναμη για να συνεχίσουμε αυτό που αγαπάμε και υπηρετούμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας, όλα αυτά τα χρόνια».

Για τον αντίπαλό σου έχεις προλάβει να μάθεις κάτι;

«Ο αντίπαλός μου έχει παίξει πολλούς αγώνες υψηλού επιπέδου, προέρχεται από το Thai και είναι αρκετά ολοκληρωμένος και στα χέρια για Κινέζος, διότι αυτοί συνήθως φημίζονται για τα πόδια τους. Αυτός, όμως, έχω δει ότι είναι καλός σε όλους τους τομείς».

Το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις σχεδόν ένα μήνα από το ταξίδι σου;

«Ήδη είμαι σε εξαιρετική κατάσταση, όπως είπα, αλλά ακόμη δουλεύω σε κάποιους τομείς που πρέπει να βελτιώσω. Όσοι παρακαλουθούν την πορεία μου να είναι σίγουροι πως και σ' αυτόν τον αγώνα θα τα δώσω όλα. Μετά την Ρουμανία θα γυρίσω με τη νίκη και από την Κίνα».

 

Τελευταία Νέα