Κύργιος: «Δεν αγαπώ το τένις»

Gazzetta team
Κύργιος: «Δεν αγαπώ το τένις»

bet365

Ο Νικ Κύργιος έδειξε παντελώς αδιάφορος για το τένις μετά την ήττα από το Μάρεϊ λέγοντας ότι δεν το αγαπά και ότι δεν προετοιμάζεται κατάλληλα για τους αγώνες.

«Πίστευα ότι έπαιζα καλά και ότι μπορώ να νικήσω. Οταν έχασα το πρώτο σετ, έχασα και την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου» δήλωσε ο Κύργιος, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το αν έχει δώσει τα πάντα για να γίνει όσο καλύτερο γίνεται, ήταν σαφής. «Οχι». Στην ερώτηση για το αν υπάρχει «κάτι που θέλεις να αλλάξεις;» απάντησε «δεν ξέρω» και το αποκορύφωμα ήταν όταν επανέλαβε ότι δεν γουστάρει το άθλημα.

«Το έχω ξαναπεί. Δεν αγαπώ το άθλημα, όμως πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτό. Προφανώς και μου αρέσει να παίζω τένις. Είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου. Ομως, δεν ξέρω, πραγματικά δεν ξέρω. Τη μια εβδομάδα έχω μεγάλο κίνητρο και προπονούμαι σκληρά, παίζω καλά και ανυπομονώ να παίξω αγώνες και την άλλη εβδομάδα απλά δεν κάνω τίποτα. Για να είμαι ειλικρινής, σήμερα ξύπνησα και έπαιξα PlayStation. Είναι αυτή η κατάλληλη προετοιμασία; Δεν ξέρω, πάντως είχε πλάκα».

 

Τελευταία Νέα