Αντίστροφη μέτρηση για το «53ο Ράλλυ Αιγαίου»

Αντίστροφη μέτρηση για το «53ο Ράλλυ Αιγαίου»

Αντίστροφη μέτρηση για το «53ο Ράλλυ Αιγαίου»

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη του « 53ου Ράλλυ Αιγαίου ». 

Στις 16 Ιουλίου, ο πολύχρωμος στόλος του ιστορικότερου αγώνα ανοικτής θαλάσσης θα αποπλεύσει από τον Φαληρικό Όρμο με προορισμούς δύο από τα ομορφότερα και ιστορικότερα νησιά του Αρχιπελάγους, την Πάτμο και τη Μήλο. Ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, όπως κάθε χρόνο, έχει επιμεληθεί τα πάντα ώστε οι ιστιοπλόοι να χαρούν τη διοργάνωση τόσο στη θάλασσα όσο και την στεριά.

Πριν από λίγες ημέρες, ο πρόεδρος του διοργανωτή Ομίλου Ιωάννης Μαραγκουδάκης αναχώρησε με το σκάφος του από το Μικρολίμανο και ακολούθησε τη ρότα του αγώνα ώστε να βεβαιωθεί ότι και το « 53ο Ράλλυ Αιγαίου » θα είναι αντάξιο της ιστορίας του. « …Πραγματοποίησα όλη τη διαδρομή ώστε να βεβαιωθώ ότι έχουν προβλεφθεί όλες οι λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι όλοι όσοι αγωνιστούν θα μείνουν ικανοποιημένοι. Η διαδρομή απαιτεί ναυτοσύνη και οι ιστιοπλόοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους. Οι τοπικές αρχές βρίσκονται δίπλα στη διοργάνωση. Τόσο στην Πάτμο όσο και στη Μήλο θα πραγματοποιηθούν αρκετές εκδηλώσεις ώστε οι συμμετέχοντες στους αγώνες να διασκεδάσουν αλλά και να ενημερωθούν για τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα των δύο νησιών μας…», υπογράμμισε ο κ. Μαραγκουδάκης.

Ο τερματισμός του « 53ου Ράλλυ Αιγαίου », όπως κάθε χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στο Ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο και η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί, στις 25 Ιουλίου, με την απονομή των επάθλων στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου.

Χορηγός της φετινής διοργάνωση θα είναι η εταιρεία χρωμάτων JOTUN και υποστηρικτές οι εταιρείες Δ.ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ και Technava.

Best of internet