Πρόκριση στο Παγκόσμιο για τον Νίκο Μόλβαλη

Gazzetta team
Πρόκριση στο Παγκόσμιο για τον Νίκο Μόλβαλη

bet365

Πολύ καλή εμφάνιση των Ελλήνων Πρωταθλητών στο Άθλημα των Καταδύσεων κατά την τελευταία ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων - Νεανίδων που διεξήχθη στη Ριέκα της Κροατίας.

Ο Νίκος Μόλβαλης στον τελικό του αγωνίσματος των 10μ. πλατφόρμας της Α' Κατηγορίας κατέλαβε την 6η προνομιούχο θέση, καθώς χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα κέρδισε την πρόκρισή του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν (27/11 - 5/12). Στον τελικό του αγωνίσματος συγκέντρωσε 456 βαθμούς.

Στον προκριματικό, ο οποίος διεξήχθη υπό κακές καιρικές συνθήκες (συννεφιά και πολύ αέρα) είχε καταλάβει την 7η θέση με 456.35 βαθμούς. Στο ίδιο αγώνισμα και στην ίδια κατηγορία ο Ανδρόγειο Σαμψάκης, κάνοντας πολύ καλό αγώνα, ήταν 13ος στον προκριματικό με 399.95 βαθμούς μένοντας έξω για μόλις 2.1 βαθμούς (402.05 είχε ο 12ος αθλητής).

Έτσι λοιπόν ολοκληρώθηκε επιτυχημένα οι παρουσία των Ελλήνων Καταδυτών, αφού στο τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εξασφαλίστηκαν δύο προκρίσεις για το Παγκόσμιο Πρωταθλημα του Καζάν, αυτές του Θάνου Τσιρίκου στα 3μ. τραμπολίνο της Β' Κατηγορίας και του Νίκου Μόλβαλη στα 10μ. πλατφόρμα της Α' Κατηγορίας.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στην πόλη της Ριέκα σε ένα υπέροχο καταδυτικό κέντρο, που αποτελεί πραγματικά κόσμημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα