Τραυματίας ο Μπολτ, δεν υπάρχει ανησυχία για Ρίο

Τραυματίας ο Μπολτ, δεν υπάρχει ανησυχία για Ρίο

Έντονη ανησυχία προκάλεσε -προς στιγμήν- η απουσία του Γιουσέϊν Μπολτ από τον τελικό των 100 μέτρων στα trials που διεξάγονται στο Κίνγκστον, προκειμένου να προκύψει η ομάδα στίβου, που θα εκπροσωπήσει την Τζαμάϊκα στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Τραυματίας ο Μπολτ, δεν υπάρχει ανησυχία για Ρίο

Ο κορυφαίος σπρίντερ της σύγχρονης εποχής και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στην απόσταση, αισθάνεται ενοχλήσεις στον μηρό και προτίμησε να μην διακινδυνεύσει ενδεχόμενη υποτροπή. Οπως φάνηκε και στον ημιτελικό, ο Μπολτ δεν είναι σε ιδανική κατάσταση, αφού κάλυψε την απόσταση σε 10 δεύτερα και πέντε εκατοστά.

Ο έξι φορές Ολυμπιονίκης (από τρεις σε 100μ, 200μ και 4χ100μ σε Πεκίνο και Λονδίνο) αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού και να επιλεχθεί η ιδανική αποθεραπεία, έτσι ώστε να είναι έτοιμος στην κορυφαία διοργάνωση.

Βέβαια, σε περίπτωση που είναι καλά και μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των Ολυμπιακών Αγώνων, δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του, καθώς στο Ρίο, ο 29χρονος Μπολτ, θα επιδιώξει να «τριτώσει» τον θρίαμβο του και να γράψει Ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Best of internet