Ο Μάρκους Γουίλις «γείωσε» τη Sun λόγω Λίβερπουλ!

Ο Μάρκους Γουίλις «γείωσε» τη Sun λόγω Λίβερπουλ!

bet365

O Μάρκους Γουίλις, ο 25χρονος Βρετανός που αποκλείστηκε στο β' γύρο του Γουίμπλεντον, αρνήθηκε χορηγία της Sun, ύψους 15 χιλιάδων λιρών επειδή είναι Λίβερπουλ!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, Liverpool Echo ο Γουίλις Νο 772 στην παγκόσμια κατάταξη, του οποίου τα φετινά χρηματικά έπαθλα αγγίζουν μόλις τις 220 λίρες, δεν δέχτηκε την προσφορά της αγγλικής εφημερίδας, να φορέσει το λογότυπο της εφημερίδας στην επίσημη εμφάνιση του στο αγγλικό όπεν, τιμώντας την απόφαση των Ρεντς για μποϊκοτάζ στην συγκεκριμένη ταμπλόιντ.

Οι οπαδοί της Λιβερπουλ μποϊκοτάρουν την εφημερίδα από το 1989, λόγω των συκοφαντικών δημοσιευμάτων της για τους οπαδούς της ομάδας μετά την τραγωδία του Χίλσμπορο.

Και όλα αυτά ενώ τα συνολικά χρηματικά έπαθλα του Γουίλις ανέρχονται στις 20.000 λίρες. Βεβαίως από την φετινή του παρουσία στο αγγλικό Όπεν αναμένεται να κερδίσει 50.000 λίρες, αφού προερχόμενος από τα προκριματικά σημείωσε 6 νίκες.

Ο Γουίλις, ο οποίος είναι ένα από τα πολλά ταλέντα που χάθηκε εξαιτίας του ότι δεν δούλεψε ποτέ συστηματικά, επρόκειτο φέτος να κρεμάσει τη ρακέτα του, όμως μία κοπέλα κατάφερε να τον μεταπείσει προκειμένου να συνεχίσει.

Χαρακτηριστική είναι ατάκα του Φέντερερ, ο οποίος μετά το ματς του δεύτερου γύρου ομολόγησε ότι έπαιξε σαν έχει απέναντι του παίκτη του τοπ-50 για να τον αποκλείσει.

Στα 10 χρόνια επαγγελματικής του καριέρας ο Βρετανός δεν είχε πετύχει καμία πρόκριση σε κυρίως ταμπλό διοργάνωσης στο Τour!

 

Τελευταία Νέα