Μηνύματα για έναν καλύτερο κόσμο και θέαμα στο Cosmogym

Gazzetta team
Μηνύματα για έναν καλύτερο κόσμο και θέαμα στο Cosmogym

bet365

Το Cosmogym 2016 έριξε την αυλαία του έχοντας πρώτα φροντίσει να προσφέρει μοναδικό θέαμα στους 18.000 θεατές που προσήλθαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γεώργιος Στεφανόπουλος».

Το διάστημα των έξι ημερών που διήρκεσε η διοργάνωση, την οποία παρακολούθησαν και μέσω της live streaming μετάδοσης περισσότεροι από 20.000 θεατές από την Ελλάδα, τη Ν. Κορέα, το Κουβέιτ, τις ΗΠΑ και από αρκετές χώρες της Ευρώπης.

Το Cosmogym είχε δύο σκέλη, το Festival και το Contest, ενώ παράλληλα διεξήχθησαν και οι Πανελλήνιοι Αγώνες ρυθμικής γυμναστικής Special Olympics. Η διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στα Special Olympics Hellas και η άψογη συνεργασία των δύο φορέων αποτελεί τη βάση νέων μελλοντικών κοινών δράσεων.

Οι συγκινήσεις ήταν πολλές, καθώς οι συμμετέχουσες ομάδες έδειξαν πόσο ευαισθητοποιημένες είναι αγγίζοντας με τις χορογραφίες τους και θέματα που απασχολούν την Ελλάδα αλλά και όλον τον κόσμο, όπως αυτό των προσφύγων.

Τα προγράμματα που παρουσιάστηκαν ήταν συνδυασμός ασκήσεων υψηλού γυμναστικού επιπέδου, χρωμάτων, μουσικής, ευρηματικότητας, μηνυμάτων και ιδεών. Ενα υπερθέαμα!

Οι συμμετέχοντες πλησίασαν τους 6.500 και οι θεατές που αγκάλιασαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη διοργάνωση του 2017, η οποία αναμένεται να σημειώσει νέο ρεκόρ συμμετοχών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αποτελέσματα Cosmogym Contest 2016

Grand Team of the year

1. Oλυμπιάδα Θρακομακεδών

2. Ελληνοαγγλική Αγωγή και Δήμος Ηρακλείου

3. Αθλητική Πολιτιστική Ένωση Γιτάνη

Hope Team of the year

1. ΓΣ Ηλιούπολης

2. Φιλαθλητικός ΓΣ Ηρακλείου Κρήτης

3. Gymnastics House


Όλα τα αποτελέσματα των Ομίλων του Contest και των Ειδικών Βραβείων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.cosmogym.gr στο σύνδεσμο “Αποτελέσματα”.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Cosmogym 2016 ευχαριστεί θερμά την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας ( ΕΘΝ.Ο.Α.), την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών που έθεσαν τη διοργάνωση υπό την αιγίδα τους, καθώς και τις Ολυμπιονίκες Κλέλια Πανταζή, Σοφία Παπαδοπούλου και Εύα Χριστοδούλου για τη συμμετοχή τους ως συνεργάτιδες της ΕΘΝ.Ο.Α.

Ξεχωριστές ευχαριστίες αξίζουν στους χορηγούς του Cosmogym για την πολύτιμη βοήθεια και τη συμπαράστασή τους. Συγχαρητήρια στις συμμετέχουσες και τους συμμετέχοντες που αγκάλιασαν και φέτος τη διοργάνωση!!

Ραντεβού στο Cosmogym 2017 !!!!


Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και video από το Cosmogym 2016 μπορείτε να βρείτε

εδώ: https://www.facebook.com/cosmogym.gr

 

Τελευταία Νέα