Χρυσό στο ομαδικό του Βαλκανικού η Ελλάδα

Gazzetta team
Χρυσό στο ομαδικό του Βαλκανικού η Ελλάδα

bet365

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα είναι γεγονός στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας, που άρχισε σήμερα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Στο ομαδικό αγώνισμα των εφήβων πριν από λίγο η Ελλάδα με τις Θοδώρα Λιβανού με τον Zidane, Λαβίνια Μακροπούλου με τον Widoc Timbre, Ελισάβετ Μάικα με τον Sir Kavalier και Ελένη Ρέτσου με την Fairytale κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με συνολικό ποσοστό 63,43%. Στην 2η θέση ήταν η ομάδα της Τουρκίας με ποσοστό 62,626% και στην 3η θέση η ομάδα της Βουλγαρίας με ποσοστό 58,189%.

Στο προκαταρτικό αγώνισμα των παίδων για την Ελλάδα στην 2η θέση ήταν η Πρωταθλήτρια 2016, Δέσποινα Σιδηρά με τον Nocsley με 64,769% και στην 3η θέση η Φοίβη Αλγιαννάκη με τον Cassian με ποσοστό 63,692%. Πρώτη ήταν η Vanda Ljolje με τον Ashen από την Κροατία με ποσοστό 71,423%.

Στο προκαταρκτικό αγώνισμα των νέων ιππέων νικήτρια αναδείχθηκε η φετινή Πρωταθλήτρια, Νίνα Ισαβέλλα Ραβίνι με την Djonas Figaro με ποσοστό 62,263%.

Το απόγευμα στις 17.00 οι αγώνες συνεχίζονται με το ομαδικό αγώνισμα των Ενηλίκων και την τελετή έναρξης. Αύριο Σάββατο οι αγώνες αρχίζουν στις 8.30 και περιλαμβάνουν το ομαδικό αγώνισμα των παίδων και τα προκριματικά αγωνίσματα των Εφήβων, Ενηλίκων και Νέων Ιππέων.

Χορηγοί και υποστηρικτές του πρωταθλήματος είναι οι METKA, SHELL, MYTHOS, KYVERNITIS travel, ISMAILOS, SUPERFAST FERRIES, HERTZ, ΚΤΗΜΑ Χάρις, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, New Alert, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το Star Channel.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα