«Η εθνική πόλο στον βάλτο της κυβερνητικής αδιαφορίας»

Gazzetta team
«Η εθνική πόλο στον βάλτο της κυβερνητικής αδιαφορίας»

bet365

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτή; του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς με θέμα «τις απαράδεκτες συνθήκες προετοιμασίας της Εθνικής Υδατοσφαίρισης εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ενώ δεν έχουν ακόμα κοπάσει οι πανηγυρισμοί από μία ακόμη επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης των Ανδρών, με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο φετινό World League, ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, ο προπονητής και ο Αρχηγός της Εθνικής Ομάδας εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για τις απαράδεκτες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές μας εν όψει μάλιστα της προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο βουλευτής Αττικής του Ποταμιού Γ. Μαυρωτάς με ερώτηση την οποία κατέθεσε προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού αναδεικνύει, σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην προετοιμασία της η Εθνική Ομάδα, 37 ημέρες πριν την έναρξη του ολυμπιακού τουρνουά υδατοσφαίρισης, εξαιτίας της ακαταλληλότητας και της μη διαθεσιμότητας κολυμβητηρίων.

Ο κ. Μαυρωτάς γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες της ολυμπιακής προετοιμασίας και τις απαιτήσεις της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης, έχοντας μετάσχει ο ίδιος σε 5 Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Υδατοσφαίρισης, και επισημαίνοντας την τρέχουσα δυναμική της συγκεκριμένης ομάδας, η οποία φθάνει μέχρι την κατάκτηση ενός μεταλλίου, προτρέπει την Πολιτεία να εξαντλήσει τις δυνατότητες υποστήριξης της Εθνικής αντί να εμφανίζεται απλώς μετά τις επιτυχίες για να εκφράσει τα συγχαρητήριά της.

 

Τελευταία Νέα