«Καθαρό το νερό στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο»

Gazzetta team
«Καθαρό το νερό στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο»

bet365

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή απάντησε στα όσα είπε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας πόλο, για την καθαρότητα του νερού στην πισίνα του Ζαππείου.

Με ανακοίνωση της η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τονίζει ότι έχει ελεγχθεί το νερό της πισίνας του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου και βγήκε καθαρό από το Γενικό Χημείο του Κράτους.

Η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας περί μη καθαρότητας των νερών στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του Ζαππείου το οποίο ανήκει στην ΕΟΕ, γνωστοποιεί ότι το νερό της πισίνας έχει δοθεί για ανάλυση στο Γενικό Χημείο του Κράτους δύο φορές το τελευταίο διάστημα, στις 31 Μαϊου και στις 23 Ιουνίου. Και τις δύο φορές τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά για μόλυνση, δείχνοντας ότι το νερό είναι απολύτως καθαρό, όπως φαίνεται και στα έγγραφα που δημοσιοποιούμε.

Επίσης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατάει ανοιχτό το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο το οποίο έχει ιδιαίτερα υψηλό κόστος λειτουργίας, λόγω της παλαιότητας του και το διαθέτει δωρεάν για προπονήσεις στις Εθνικές ομάδες πόλο και στα κολυμβητικά κλιμάκια.»

Οπως έλεγαν οι εργαζόμενοι στο κολυμβητήριο το «νερό θόλωσε τη συγκεκριμένη ημέρα που προπονήθηκε η Εθνική ομάδα πόλο λόγω του μπουρινιού που ξέσπασε στην Αττική και είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η προπόνηση της Εθνικής ομάδας» ενώ ένας από αυτούς ανέβασε σήμερα φωτογραφίες που δείχνουν την πισίνα να είναι πεντακάθαρη...

 

Τελευταία Νέα