Κλωναρίδου: «Μας λείπει το χρυσό από τη συλλογή μας!»

Κλωναρίδου: «Μας λείπει το χρυσό από τη συλλογή μας!»

bet365

H Ραφαηλίνα Κλωναρίδου μίλησε στο gazzetta.gr για την κατάκτηση του δεύτερου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 470 τζούνιορ με παρτενέρ την Μαρία Μπόζη.

Το ελληνικό σκάφος κατέλαβε την τρίτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Κίελο της Γερμανίας, ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του ασημένιο μεταλλίου στην ίδια διοργάνωση.

«Βασικός μας στόχος ήταν μία θέση στο βάθρο. Θέλαμε να είμαστε σταθερά μέσα στα μετάλλια όπως κι έγινε! Υπήρξαν κάποιες άσχημες στιγμές που μας στέρησαν τη νίκη αλλά έτσι είναι η ιστιοπλοΐα.

Κάναμε κάποια λάθη, τα οποία σε συνάρτηση με τον πολύ δύσκολο καιρό που επικρατούσε στο Κίελο, μας δυσκόλεψαν πολύ περισσότερο σε σχέση με άλλες ομάδες. Ήταν αρκετά δύσκολος και απρόβλεπτος ο καιρός και απαιτούσε πολλή τύχη...», δήλωσε η Ραφαηλίνα Κλωναρίδου και πρόσθεσε:

«Συνεχίζουμε δυναμικά με θετικές βλέψεις για το μέλλον.

Έχουμε μία ακόμη χρονιά στην κατηγορία και στόχος είναι να διεκδικήσουμε το χρυσό μετάλλιο, το οποίο είναι το μοναδικό που λείπει από τη συλλογή μας, στην Ιαπωνία, όπου θα γίνουν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2020. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος!»

 

Τελευταία Νέα