Βλάχος: «Περήφανος για τον τρόπο που αγωνίζονται και διεκδικούν τη νίκη»

Βλάχος: «Περήφανος για τον τρόπο που αγωνίζονται και διεκδικούν τη νίκη»

bet365

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε στο gazzetta.gr για τον χαμένο ημιτελικό από τις ΗΠΑ και δίνει το σύνθημα για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο World League της Κίνας.

«Έγινε ένα μεγάλος ημιτελικός ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες, όπως δείχνει και το αποτέλεσμα και ο τρόπος που προκρίθηκε η αντίπαλος μας στον τελικό με πέναλτι δηλαδή, καταδεικνύει το επίπεδο μας.

Αμυντικά ξεφύγαμε από τα στάνταρ μας και δεχτήκαμε παραπάνω γκολ από το δικό μας μέσο όρο, αλλά από την άλλη κάναμε μία μεγάλη ανατροπή και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας στο τέλος», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής και πρόσθεσε,

«Το να αντιμετωπίζεις μία αθλητική υπερδύναμη όπως η Αμερική σημαίνει ότι πρέπει να νικήσεις τους ίδιους και όλο το σύστημα που έχει στηθεί γύρω τους. Είμαστε μία μικρή χώρα, χωρίς τεχνογνωσία και καλές συνθήκες δουλειάς, αλλά έχουμε τεράστια θέληση για διάκριση και έχω την εντύπωση ότι οι αθλητές μου κάποιες φορές υπερβαίνουν τον εαυτό τους. Είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο που αγωνίζονται και πως διεκδικούν τη νίκη και τη διάκριση σε κάθε παιχνίδι. Έτσι θέλω να τους βλέπω μέχρι το τέλος»

 

Τελευταία Νέα