Ρίο τέλος για Βουρνά, γεμίζει «μπαταρίες» και επιστρέφει δυνατή!

Ρίο τέλος για Βουρνά, γεμίζει «μπαταρίες» και επιστρέφει δυνατή!

bet365

Πρωταθλητισμός σημαίνει να οδηγείς τον εαυτό σου στο όριο ψυχολογικά και σωματικά, πολλώ δε μάλλον όταν ζεις στην Ελλάδα της κρίσης. Η Κρίστελ Βουρνά δεν κατάφερε να πιάσει το πολυπόθητο όριο για το Ρίο και αυτό την «στοίχειωσε». Όμως, βγαίνοντας από το «λούκι» του κυνηγητού πήρε μία βαθιά ανάσα και είδε τα πράγματα στην ρεαλιστική τους διάσταση.

Πίεσε τον εαυτό της αφόρητα και αυτό γύρισε μπούμερανγκ, κάτι που παραδέχεται λίγο αφότου ολοκλήρωσε την κούρσα της στον β' τελικό των 100μ. πεταλούδα στο Σέτε Κόλι.

Η κούρσα τέλειωσε και μαζί διαλύθηκε και το σύννεφο που την κυνηγούσε τον τελευταίο χρόνο, που δεν την άφηνε να δει καθαρά αναπνεύσει ελεύθερα:

«Έχω κουραστεί πνευματικά και αυτό φάνηκε και σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι μετά το σημερινό συνειδητοποίησα ότι είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου, για όσα έχω πετύχει στη ζωή μου εντός και εκτός πισίνας και που κατάφερα να επανέλθω, παρ' όλες τις δυσκολίες. Όμως, άργησα να καταλάβω. Τόσο καιρό ένιωθα ότι αποτυγχάνω επειδή δεν πετυχαίνω το στόχο μου, ενώ δεν υπήρχε λόγος να νιώθω έτσι», δήλωσε στο gazzetta.gr και πρόσθεσε

«Αυτό δυστυχώς με πήρε πολύ από κάτω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κολυμπήσω αυτό που μπορώ σωματικά. Δεν πειράζει όμως!

Τώρα θέλω ένα μεγάλο διάλειμμα να ανασυγκροτηθώ. Θέλω όταν ξανακολυμπήσω να είναι μόνο για μένα και να το ευχαριστιέμαι χωρίς άγχος και πίεση.

Ήμουν πολύ σκληρή με τον εαυτό μου, αλλά θα τα βρούμε.

Ευχαριστώ πολύ τον Άκη Οικονόμου και τον γυμναστή μου Αλέξανδρο Προβολισιάνο γιατί χωρίς αυτούς να πιστεύουν σε εμένα δεν θα κολυμπούσα καν φέτος. Επίσης ευχαριστώ την ομάδα μου τον Εθνικό, τη Δώρα Ιωαννίδου και το φυσιοθεραπευτήριο Λαέρτειον, τον γιατρό μου κ. Αντωνακάκη και τους χορηγούς μου Amstel Free και Arena».

Εκείνο που κάνει έναν πρωταθλητή να ξεχωρίζει είναι όταν συμπεριφέρεται σαν μαχητής. Μία χαμένη μάχη δεν σημαίνει τίποτα, έως την κατάκτηση της τελικής νίκης!

Εις το επανιδείν λοιπόν Κρίστελ!

 

Τελευταία Νέα