Καλό ξεκίνημα για τα 470 junior

Gazzetta team
Καλό ξεκίνημα για τα 470 junior

bet365

Εντυπωσιακά ξεκίνησαν η Μαρία Μπόζη με την Ραφαηλίνα Κλωναρίδου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 470 Junior που διεξάγεται στο Κίελο της Γερμανίας.

Έγιναν ήδη οι πρώτες 4 ιστιοδρομίες και οι αθλήτριες του ΝΟΘ τερμάτισαν 3, 3, 4 και 6 αντίστοιχα. Έτσι, με 10 βαθμούς είναι 3ες σε σύνολο 30 σκαφών.

Στα αγόρια οι Θ. Χατζημπαλόγλου-Μ. Μιχαηλίδης είναι 29οι με 35 βαθμούς μεταξύ 50 σκαφών. Οι θέσεις που πήραν ήταν 13, 10, 12 και 20.

Τo Παγκόσμιο Α-CAT

Στο παγκόσμιο πρωταθληγμα Α-cat (νέο σκάφος Καταμαράν) που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ολλανδία ο Κώστας Τριγκώνης ανέβηκε στην 34η θέση σε σύνολο 118 σκαφών. Στην 3η και 4η κούρσα τερμάτισε 18 και 20 αντίστοιχα.

Η Σπανάκη κέρδισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα optimist

Μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Οπτιμιστ που διοργάνωσε στην Χίο ο τοπικός όμιλος. Έγιναν 8 ιστιοδρομίες και έτρεξαν 236 αγόρια και κορίτσια σε τρία γκρουπ.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Α. Σπανάκη του ΙΟΠ με 13 βαθμούς και ακολούθησαν ο Χ. Μουζάκης του ΝΟΤΚ με 26β και ο Ο. Σπανάκης του ΙΟΠ με 40 βαθμούς.

Τα πρώτα 8 αγόρια και τα πρώτα 4 κορίτσια θα τρέξουν τον Σεπτέμβριο στους Βαλκανικούς αγώνες. Σύμφωνα με την βαθμολογία πρόκειται για τους Χ. Μουζάκη ΝΟΤΚ, Ο. Σπανάκη ΙΟΠ,
Ν. Καραγιαννίδη ΝΟΕ, Σ. Προβελέγγιο ΝΟΠΦ, Ν. Γκιώνη ΝΑΟΒ, Ι. Δέδε-Ντεντόπουλο ΣΕΑΝΑΤΚ, Ι. Βαλιάδη ΝΟΠΦ, Ν. Αντωνακόπουλο ΣΕΑΝΑΤΚ (αγόρια) και Α. Σπανάκη ΙΟΠ, Μ. Τσαμοπούλου ΙΟΠ, Μ. Παππά ΙΟΠ, Κ. Κριτσιάνη ΝΟΘ (κορίτσια).

 

Τελευταία Νέα