Βλάχος: «Παίξαμε ένα τέλειο παιχνίδι»

Gazzetta team
Βλάχος: «Παίξαμε ένα τέλειο παιχνίδι»

bet365

Ο Θόδωρος Βλάχος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της εθνικής μας ομάδας, η οποία συνέτριψε με 15-4 την Ιταλία στο πλαίσιο της β' αγωνιστικής του Α' ομίλου του Super Final του World League των ανδρών που διεξάγεται στη Χουιζού της Κίνας.

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στην άμυνα. Το πάθος μας για το παιχνίδι γίνεται ολοένα και καλύτερο, όσο κι η άμυνά μας. Αυτά ήταν τα κλειδιά για τη νίκη μας», τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Θόδωρος Βλάχος και πρόσθεσε:

«Μερικές φορές χάνουν την υπομονή μας στις αντεπιθέσεις, αλλά αυτό δε συνέβη σήμερα. Παίξαμε ένα τέλειο παιχνίδι. Ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι από την αρχή έως το τέλος. Ισως η Ιταλία παράτησε το παιχνίδι στο υπόλοιπο του ματς και θα προσπαθήσει να επανέλθει στους άλλους αγώνες του Γουόρλντ Λιγκ. Αύριο θα παίξουμε με την Αυστραλία και θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε στην κορυφή του γκρουπ μας για να έχουμε καλύτερη διασταύρωση στα χιαστί ματς».

Από την πλευρά του ο Σάντρο Καμπάνια, που έφθασε με την Εθνική των Ανδρών στην 4η θέση τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2003 όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, είπε: «Δεν παίξαμε καθόλου… Δεν ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι, ήμασταν κουρασμένοι. Η Ελλάδα έπαιξε ένα τέλειο ματς κι άξιζε τη νίκη. Αύριο θα αγωνιστούμε απέναντι στην Ιαπωνία και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

 

Τελευταία Νέα