Η Νέα Σμύρνη τρέχει στην Ιστορία στις 2 Οκτωβρίου 2016

Gazzetta team
Η Νέα Σμύρνη τρέχει στην Ιστορία στις 2 Οκτωβρίου 2016

bet365

Η Νέα Σμύρνη “τρέχει” για δεύτερη χρονιά στην Ιστορία με τον 2ο Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης που φέτος θα διεξαχθεί στις 2 Οκτωβρίου 2016.

Με αφορμή τον 2ο Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 11.30 στον πολιτιστικό πολυχώρο πολιτισμού “Γαλαξίας”, στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης.

Τον Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης -το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός στην Αττική μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο της Αθήνας-

διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Στη Συνέντευξη Τύπου θα παρευρεθούν ο Πρωταθλητής Μαραθωνίου, Κώστας Πούλιος και η Πρωταθλήτρια Μαραθωνίου, Ημιμαραθωνίου και Τριάθλου, Ντενίζ Δημάκη. Επίσης θα μιλήσουν ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, o αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νέας Σμύρνης Βαγγέλης Χατζατουριάν, η εντεταλμένη σύμβουλος Αθλητισμού στο Δήμο Νέας Σμύρνης Ιωάννα Καρυοφύλλη και ο τεχνικός διευθυντής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Βαγγέλης Παπαποστόλου. Τον ΣΕΓΑΣ θα εκπροσωπήσει ο γ.γ. του Συνδέσμου Γιάννης Μαμουζέλος και τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών η πρόεδρός του Βούλα Κοζομπόλη. Η ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη -που θα είναι επίσης παρούσα στη συνέντευξη Τύπου- θα είναι φέτος πρέσβειρα του Αγώνα Δρόμου 2,5 χλμ που θα διοργανώνεται ειδικά για μαθητές και παιδιά.

Ο Αγώνας Δρόμου Ιστορικής Μνήμης αποτέλεσε μια πρωτόγνωρα επιτυχημένη διοργάνωση με περισσότερους από 3.500 χιλιάδες δρομείς και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό της αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ). Τον Αγώνα υποστήριξαν ενεργά τοπικοί φορείς, όπως ο Πανιώνιος ΓΣΣ, ο Σύλλογος Αθλούμενων Φίλων του Άλσους (ΣΑΦΑΝΣ) και η Νεότητα Ερυθρού Σταυρού.

 

Τελευταία Νέα