Μπαλταδούρος και Ανδρικόπουλος ξεχώρισαν στο τριπλούν

Μπαλταδούρος και Ανδρικόπουλος ξεχώρισαν στο τριπλούν

Μπαλταδούρος και Ανδρικόπουλος ξεχώρισαν στο τριπλούν

Το ατομικό του ρεκόρ βελτίωσε ο Δημήτρης Μπαλταδούρος στο τριπλούν με επίδοση καλύτερη από το όριο για το Αμστερνταμ- το οποίο είχε από πέρυσι.

Ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού στην τρίτη του προσπάθεια προσγειώθηκε στα 16,64 μ. και βελτίωσε το 16,60 μ., το οποίο είχε πετύχει πέρυσι στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Ο αθλητής, ο οποίος είχε μια μικρή ενόχληση στο πόδι, δεν πραγματοποίησε τα δύο τελευταία του άλματα, προκειμένου να προφυλαχθεί ενόψει του Αμστερνταμ.

Ο Μπαλταδούρος δεν ήταν ο μοναδικός αθλητής, που ξεχώρισε στο τριπλούν. Ο Εφηβος Νίκος Ανδρικόπουλος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα με το εντυπωσιακό 16,02 μ., που είναι ατομικό του ρεκόρ και τον φέρνει στην δεύτερη θέση του κόσμου. Η τριάδα έκλεισε με τον Νίκο Τσιώκο, ο οποίος είχε άλμα στα 15,89 μέτρα. 

Να διαγράψει από τη μνήμη του τον σημερινό αγώνα θέλει ο Κώστας Μπανιώτης, ο οποίος έμεινε πολύ χαμηλά σε σχέση με τις δυνατότητες του. Ο πρωταθλητής του ύψους ξεπέρασε τα 2,13 μ. και έπειτα απέτυχε στα 2,20 μ., ύψος στο οποίο τοποθετήθηκε ο πήχης. 

«Θα ξεχάσω γρήγορα αυτό τον αγώνα. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες η αναμονή μεγάλη, ωστόσο δεν είναι δικαιολογία σε αυτό το επίπεδο. Τώρα πάμε για το καλύτερο στο Αμστερνταμ», είπε ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου.

Best of internet