Ετοιμάζει κλειστό κολυμβητήριο ο Ολυμπιακός

Ετοιμάζει κλειστό κολυμβητήριο ο Ολυμπιακός

Ετοιμάζει κλειστό κολυμβητήριο ο Ολυμπιακός

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε το «παρών» στο 9ο παγκόσμιο συνέδριο «Θύρας 7», όπου ανακοίνωσε τη δημιουργία κλειστού Κολυμβητηρίου σε οικόπεδο δίπλα από το γήπεδο «Καραϊσκάκη».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: 

«Μια ιστορική εξαγγελία έκανε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Συνδέσμων της Θύρας 7! Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, μετά από ερωτήσεις των φιλάθλων, αποκάλυψε ότι στα άμεσα σχέδια του είναι να δημιουργήσει ένα κλειστό γήπεδο (μπάσκετ – βόλεϊ) και ένα κολυμβητήριο σε οικόπεδο ακριβώς δίπλα στο Καραϊσκάκη!

Μαζί με το Ναό του ποδοσφαίρου θα ζει και η καρδιά των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Το όνειρο του κυρίου Μαρινάκη είναι να γεμίσουν οι χώροι γύρω από το Καραϊσκάκη με παιδιά, τα οποία θα γίνονται καλύτεροι αθλητές και καλύτεροι άνθρωποι, μέσα από τα τμήματα υποδομών, αλλά και τις πρώτες ομάδες, όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!

Πρόκειται για μία τεράστια επένδυση, η οποία θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το πιο σύγχρονο και ασφαλές γήπεδο της Ελλάδας, ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργήσει έναν αθλητικό πολυχώρο, στα πρότυπα μεγάλων εγκαταστάσεων των πιο προηγμένων αθλητικά χωρών!

Ο κ. Μαρινάκης δήλωσε για το ζήτημα στο Παγκόσμιο Συνέδριο Συνδέσμων: «Είναι ένα όνειρο για όλη την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Και μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα πολύ πιο γρήγορα από ότι νομίζετε. Όπως έχετε καταλάβει μου αρέσουν οι πράξεις και όχι τα λόγια. Σύντομα λοιπόν, έξω από το Καραϊσκάκη, θα δείτε πως τα όνειρα για το να γίνεται ο Ολυμπιακός διαρκώς μεγαλύτερος, εμείς τα κάνουμε πράξη. Με προγραμματισμό και καθημερινή δουλειά! Για τον Σύλλογο και το μέλλον του. Για τους αθλητές και για τα μικρά παιδιά»!»

Best of internet