Δίδυμη πρόκριση! Πρωινά αποτελέσματα 1ης ημέρας

Gazzetta team
Δίδυμη πρόκριση! Πρωινά αποτελέσματα 1ης ημέρας

bet365

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λέει η γνωστή ελληνική παροιμία σε πλήρη εφαρμογή σήμερα πρωί της πρώτης ημέρας του πρωταθλήματος ανδρών και γυναικών στο Πελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας.


Οι δίδυμες Ειρήνη και Άννα Βασιλείου από αγώνα σε αγώνα είχαν βελτίωση και όλο πλησίαζαν τα όρια των Ολυμπιακών και των Πανευρωπαϊκών Αγώνων.


Σήμερα λοιπόν στον προκριματικό αγώνα των 400μ γυναικών η Ειρήνη Βασιλείου πραγματοποίησε μια εκπληκτική κούρσα τέθηκε επικεφαλής στη σειρά της και τερμάτισε το χρονόμετρο στα 52.12 που είναι όριο για Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και για τους Πανευρωπαϊκούς του Άμστερνταμ.


Η δίδυμη αδερφή της Άννα έτρεχε μετά από λίγα λεπτά στη δεύτερη σειρά των προκριματικών στα 400μ. η οποία τερμάτισε σε 52.49 το οποίο της δίνει το δικαίωμα για να συμμετάσχει στους Πανευρωπαϊκούς τους Άμστερνταμ.

Η Ειρήνη σε όλη τη διάρκεια της κούρσας παρακολουθούσε την αδερφή της, ενώ στο τέλος πανηγύριζαν και οι δύο μαζί την επιτυχία τους.

«Ακόμα δεν το έχω πιστέψει! Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα αποδείξαμε (και οι δύο) ότι μπορούσαμε να πετύχουμε το όριο που πλησιάζαμε τόσο καιρό και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια».

Τρέξαμε στοχευόμενα στο προκριματικό με όλες μας τις δυνάμεις. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον προπονητή μας Άρη Βισκαδουράκη και τους χορηγούς μας» δήλωσαν μετά την κούρσα τους οι δίδυμες Ειρήνη και Αννα με ένα… στόμα

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου έτρεξε χαλαρά το πρωί στους προκριματικούς στα 100μ εμπόδια σε 13.20 ενώ στο αγώνισμα δεν αγωνίστηκε η Ολυμπία Πετσούδη λόγω τραυματισμού. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών ο Κώστας Δουβαλίδης σημείωσε 13.67 ενώ στη σφύρα ο Μιχάλης Αναστασάκης πέτυχε 71.89μ.
Στα 400 των ανδρών ο Δημήτρης Μίχος σημείωσε την καλύτερη επίδοση με 48.81 και στο τριπλούν ανδρών ο Δημήτρης Μπαλταδούρος με 15.80μ (0,2) ήταν ο καλύτερος στον προκριματικό του αγωνίσματος στο οποίο δεν αγωνίστηκε ο Δημήτρης Τσιάμης.
Η Σοφία Υφαντίδου πέτυχε στον προκριματικό του ακοντισμού 48.25 ενώ στους προκριματικούς των 100μ ο Παναγιώτης Ανδρεάδης πέτυχε το καλύτερο χρόνο με 10.39 ενώ ο Λυκούργος Τσάκωνας τερμάτισε σε 10.44, ο Παναγιώτης Τριβυζάς πέτυχε 11.44 και ο Γιάννης Νυφαντόπουλος 10.47.
Στα 100μ γυναικών η Κατερίνα Δαλάκα πέτυχε 11.52 μεγάλο ατομικό βελτιώνοντας την ταχύτητά της στην απόσταση η οποία τρέχει και 400μ εμπόδια. Η Γωγώ Κοκλώνη πρώτη φετινή της κούρσα, τερμάτισε σε 11.58 και η Μαρία Γάτου επίσης σε 11.58. α
Τα πλήρη αποτελέσματα
 

Τελευταία Νέα