Χωρίς εκπρόσωπο στους Ολυμπιακούς στην τοξοβολία...

Χωρίς εκπρόσωπο στους Ολυμπιακούς στην τοξοβολία...

bet365

Η Ευαγγελία Ψάρρα έφτασε μία ανάσα από το να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για 5η φορά στην καριέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, χωρίς επιτυχία αυτή τη φορά...

Η κορυφαία Ελληνίδα τοξότρια ηττήθηκε στα προημιτελικά από την Βρετανή Ναόμι Φόλκαρντ με 6-4 και αποκλείστηκε.

Νωρίτερα, νίκησε στον 3ο γύρο, όπου είχε προκριθεί απευθείας την Εσθονή Σίρετ Λούικ με 6-2 και αμέσως μετά την Μιροσλάβα Νταντζαντόρι από την Μογγολία με 6-0.

Την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο τελευταίο προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στην Αττάλεια της Τουρκίας εξασφάλιζαν οι τρεις πρώτοι αθλητές.

Σε ότι αφορά στις άλλες δύο Ελληνίδες τοξότριες, η Αριάδνη Χόρτη νίκησε στο δεύτερο γύρο την Ζουζάνα Πανίκοβα από τη Ρωσία με 7-3, για να χάσει αμέσως μετά από την Ρουμάνα Αλεξάντρα Μίρκα με 6-0.

Η Ανατολή Μάρθα Γκορίλα, στο δεύτερο γύρο, όπου είχε προκριθεί απευθείας ηττήθηκε με 6-5 από την Εσθνοή Ρέενα Πάρνατ.

Αξιόλογη προσπάθεια έκανε και ο Αλέξανδρος Καραγεώργος, ο οποίος σταμάτησε στον 4ο γύρο. Ο Έλληνας πρωταθλητής νίκησε στον πρώτο γύρο τον Γεωργιανό Λάσα Πχακάντζε με 7-3, αμέσως μετά τον Ρομάν Βενγκέροφ από το Αζερμπαϊτζάν με 6-4 και τον Νόμινικ Ιράσκ από την Αυστρία με 7-3. Ωστόσο, η πορεία του ανεκόπη από τον Νορβηγό Μπάραντ Νέστενγκ, ο οποίος επικράτησε με 6-5.

 

Τελευταία Νέα