Χωρίς εκπρόσωπο στους Ολυμπιακούς στην τοξοβολία...

Χωρίς εκπρόσωπο στους Ολυμπιακούς στην τοξοβολία...

Η Ευαγγελία Ψάρρα έφτασε μία ανάσα από το να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για 5η φορά στην καριέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, χωρίς επιτυχία αυτή τη φορά...

Χωρίς εκπρόσωπο στους Ολυμπιακούς στην τοξοβολία...

Η κορυφαία Ελληνίδα τοξότρια ηττήθηκε στα προημιτελικά από την Βρετανή Ναόμι Φόλκαρντ με 6-4 και αποκλείστηκε. 

Νωρίτερα, νίκησε στον 3ο γύρο, όπου είχε προκριθεί απευθείας την Εσθονή Σίρετ Λούικ με 6-2 και αμέσως μετά την Μιροσλάβα Νταντζαντόρι από την Μογγολία με 6-0. 

Την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο τελευταίο προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στην Αττάλεια της Τουρκίας εξασφάλιζαν οι τρεις πρώτοι αθλητές.

Σε ότι αφορά στις άλλες δύο Ελληνίδες τοξότριες, η Αριάδνη Χόρτη νίκησε στο δεύτερο γύρο την Ζουζάνα Πανίκοβα από τη Ρωσία με 7-3, για να χάσει αμέσως μετά από την Ρουμάνα Αλεξάντρα Μίρκα με 6-0.

Η Ανατολή Μάρθα Γκορίλα, στο δεύτερο γύρο, όπου είχε προκριθεί απευθείας ηττήθηκε με 6-5 από την Εσθνοή Ρέενα Πάρνατ. 

Αξιόλογη προσπάθεια έκανε και ο Αλέξανδρος Καραγεώργος, ο οποίος σταμάτησε στον 4ο γύρο. Ο Έλληνας πρωταθλητής νίκησε στον πρώτο γύρο τον Γεωργιανό Λάσα Πχακάντζε με 7-3, αμέσως μετά τον Ρομάν Βενγκέροφ από το Αζερμπαϊτζάν με 6-4 και τον Νόμινικ Ιράσκ από την Αυστρία με 7-3. Ωστόσο, η πορεία του ανεκόπη από τον Νορβηγό Μπάραντ Νέστενγκ, ο οποίος επικράτησε με 6-5.

Best of internet