Στην 4η θέση η Κυριακοπούλου 7ος ο Δουβαλίδης

Gazzetta team
Στην 4η θέση η Κυριακοπούλου 7ος ο Δουβαλίδης

bet365

Στο μίτινγκ της Λουκέρνης αγωνίστηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου όπου κατέλαβε την τέταρτη θέση με άλμα στα 4,40 μέτρα, ύψος στο οποίο ξεκίνησε τον αγώνα της.


Η "χάλκινη" παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2015 στο Πεκίνο δεν κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το επόμενο ύψος στα 4,50 μ. και πλέον ετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εκεί όπου θα κάνει τον επόμενο αγώνα της.

Η Νικόλ Μπούχλερ ήταν νικήτρια του αγώνα με 4,70 μ. και είχε χαμένες προσπάθειες στα 4,81 μέτρα. Οι καιρικές συνθήκες δεν ευνόησαν τους αθλητές, καθώς έβρεχε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η Κυριακοπούλου προσπαθεί να βρει τον ρυθμό της ύστερα από τραυματισμό στον ώμο, προκειμένου να είναι έτοιμη για τον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αμστερνταμ.

Στην δεύτερη τελική κούρσα των 110 μ. εμπ. αγωνίστηκε ο Κώστας Δουβαλίδης, οποίος ήταν έβδομος με 13.60 (-0,7). Ο πρωταθλητής του Μπάμπη Σδρόλα ξεκίνησε πολύ καλά την κούρσα του, ωστόσο έδειξε να χάνει έδαφος στα τελευταία εμπόδια. Νικητής του αγώνα ήταν ο Βρετανός Κλαρκ με 13.42. Ο Δοβαλίδης θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ενώ στις 23 του μηνός θα τρέξει στην Μαδρίτη, στην τελευταία του εμφάνιση πριν από το Αμστερνταμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα