Πασχαλίδης - Τριγκώνης θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους

Gazzetta team
Πασχαλίδης - Τριγκώνης θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους

bet365

Άλλη μία σπουδαία ιστιοπλοϊκή διοργάνωση διεξάγεται στο εξωτερικό με το ελληνικό χρώμα να κυριαρχεί. Όχι μόνο για τα τρία ελληνικά σκάφη που συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Tornado, αλλά για το γεγονός ότι σε αυτούς τους αγώνες τρέχουν ένα από τα κορυφαία πληρώματα όλων των εποχών στην κλάση.

Κι ασφαλώς αναφερόμαστε στους Ιορδάνη Πασχαλίδη- Κώστα Τριγκώνη, οι οποίοι μονοπωλούν τους τίτλους τα τελευταία χρόνια και είναι το φαβορί για την κατάκτηση ενός ακόμα χρυσού μεταλλίου.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στη λίμνη Λιντάου της Γερμανίας και έχουν ήδη διεξαχθεί οι δύο πρώτες ιστιοδρομίες. Και στις δύο κούρσες κέρδισαν οι Ι. Πασχαλίδης- Κ.Τριγκώνης, οι οποίοι προηγούνται στη γενική βαθμολιογία σε σύνολο 35 σκαφών με 2 βαθμούς.

Αρκετά καλά ξεκίνησαν οι Μ. Τσαουσίδου-Μ Παπαδόπουλος, οι οποίοι τερμάτισαν 5οι και 11οι αντίστοιχα και είναι 6οι με 16 βαθμούς.

Αντίθετα, οι Ν. Μαύρος- Α.Ταγαρόπουλος δεν τερμάτισαν στην πρώτη κούρσα και στην δεύτερη κατέλαβαν την 3η θέση. Στην γενική βαθμολογία είναι 11οι με 39 βαθμούς και έχουν τις δυνατότητες να ανέβουν αισθητά, διότι είναι πολύ καλοί αθλητές και έχουν σημαντικές διεθνείς επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

 

Τελευταία Νέα