Γεννηματά: «Οι αθλητές θυμίζουν ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει»!

Gazzetta team
Γεννηματά: «Οι αθλητές θυμίζουν ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει»!

bet365

Η Εθνική Πόλο Ανδρών είναι μια από τις μεγάλες ελπίδες για διάκριση στους Ολυμπιακούς του Ρίο και η Φώφη Γεννηματά βρέθηκε στο πλευρό αθλητών και προπονητών για να ευχηθεί καλή επιτυχία.

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επισκέφθηκε το Παπαστράτειο Κολυμβητήριο στον Πειραιά και παρακολούθησε από κοντά μέρος της προετοιμασίας, μιας ομάδας που έχει γράψει χρυσές σελίδες στον Ελληνικό αθλητισμό!

Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πρωταγωνιστές, τους παίκτες και τον Θοδωρή Βλάχο, για την εξέλιξη της προετοιμασίας, αλλά και τα διαχρονικά πολλά προβλήματα που υπάρχουν!

«Ήρθαμε να παρακολουθήσουμε την προπόνηση και την προσπάθεια που κάνει η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και μέσω αυτών, να συγχαρώ όλους τους Έλληνες αθλητές που προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισαν στην προπόνησή τους, στην προετοιμασία τους όλο αυτό το διάστημα, λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η χώρα μας» τόνισε αρχικά η κα Γεννηματά και πρόσθεσε:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Αθλητές και Αθλήτριες, καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες. Θα είμαστε στο πλευρό τους σε κάθε τους προσπάθεια και να ξέρουν ότι είμαστε ήδη υπερήφανοι γι αυτούς. Μας θυμίζουν ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, παρόντος και του τετράκις Ολυμπιονίκη, Πύρρου Δήμα (Γραμματέας του Τομέα Αθλητισμού του Κινήματος), ευχήθηκε στους αθλητές επιστροφή από το Ρίο με χρυσό στις αποσκευές τους!

Από την δική του πλευρά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος επισήμανε με αφορμή την επίσκεψη αυτή: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τη στήριξη της πολιτικής ηγεσίας πριν από τους αγώνες και όχι μετά από τους αγώνες και από μια επιτυχία.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι μεγάλη προσπάθεια, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε πίστη στο παιχνίδι μας και τις δυνατότητές μας, για να κάνουμε υπερήφανους όσους πιστεύουν σε εμάς και όλους τους Έλληνες.

Θα κάνουμε τα πάντα. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι αυτό. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός κάθε τετραετίας και είναι στόχος υψηλός.

Εμείς σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τη στήριξη σας και το ενδιαφέρον σας. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί είμαστε ένα άθλημα που δεν προβάλλεται πάρα πολύ και δυστυχώς είμαστε κάπου στην αφάνεια».

Η Φώφη Γεννηματά αποχώρησε από το Παπαστράτειο έχοντας μαζί της μια μπάλα πόλο που υπέγραψαν όλοι οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα