Η PASTRA CRETONAXIOSA ετοιμάζεται να βουτήξει στα βαθιά για… καλό σκοπό!

Gazzetta team
Η PASTRA CRETONAXIOSA ετοιμάζεται να βουτήξει στα βαθιά για… καλό σκοπό!

bet365

Με στόχο της στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ, για πρώτη φορά ελληνική ομάδα θα λάβει μέρος στο διάπλου της Μάγχης

Με αφορμή το #Charity4U της Holmes Place, μια παρέα 8 ατόμων, η PASTRA CRETONAXIOSA, εμπνεύστηκε και δήλωσε συμμετοχή με στόχο τον κολυμβητικό διάπλου της Μάγχης στις 28 Αυγούστου 2016 ως ομάδα σκυταλοδρομίας για φιλανθρωπικό σκοπό. Θα είναι η πρώτη ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε αυτή την απαιτητική κούρσα διάρκειας μερικών ωρών σε θερμοκρασίες νερού κάτω των 16ο C.

Το #Charity4U «τρέχει» για 2η συνεχόμενη χρονιά από τη Holmes Place, μια από τις σημαντικότερες Ευρωπαϊκές εταιρείες στο χώρο του Fitness, πιστή στη φιλοσοφία της με motto «Enjoy the journey». Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας προσκαλεί τα μέλη της να θέσουν έναν προσωπικό τους αθλητικό στόχο και παράλληλα να στηρίξουν τη δράση ενός φιλανθρωπικού οργανισμού της επιλογής τους.

Παρέχοντας την απαραίτητη καθοδήγηση, υποστήριξη και ενθάρρυνση στους συμμετέχοντες, η Holmes Place προωθεί την ιδέα πως ο αθλητισμός ενώνει και μπορεί να εξυπηρετήσει έναν καλό σκοπό. Η ομάδα PASTRA CRETONAXIOSA έχει επιλέξει να στηρίξει την ΕΛΕΠΑΠ.

Η PASTRA CRETONAXIOSA αποτελείται από 8 άτομα που έχουν ασχοληθεί είτε ερασιτεχνικά είτε στο πλαίσιο πρωταθλητισμού με την κολύμβηση, καταγράφοντας συμμετοχές από αγώνες όπως ο Spetses Mini Marathon, το Spetsathlon, ο Βόσπορος, κα., μέχρι και σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2004, 2008). Κοινός παρονομαστής για όλους είναι η αγάπη τους για το κολύμπι και τον αθλητισμό γενικότερα.

Τα μέλη της ομάδας είναι οι: Ευγενία Τζαννίνη, Βασίλης Μαρούλης, Βαγγέλης Ζουρμπάκης, Σωτήρης Πάστρας, Κωνσταντίνος Μίχος, Έλλη Φλέγγα, Θοδωρής Ζουμπουλάκης και Αποστόλης Τσαγκαράκης.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Σωτήρης Πάστρας.

Η ομάδα PASTRA CRETONAXIOSA απευθύνει έκκληση στήριξης της προσπάθειάς της ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε σε παιδιά που το έχουν ανάγκη με τους εξής τρόπους:

  • Με πιστωτική κάρτα στο www.pastracretonaxiosa.gr

  • Με κατάθεση στον λογαριασμό της ΕΛΕΠΑΠ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 127 48009664

IBAN: GR32 0110 1270 0000 1274 8009 664

SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA

Αιτιολογία: PASTRA

 

Τελευταία Νέα