Πέρασμα ενόψει Ρίο το Πανελλήνιο και για τους Χρήστου και Βαζαίο

Πέρασμα ενόψει Ρίο το Πανελλήνιο και για τους Χρήστου και Βαζαίο

bet365

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 200μ. μικτής ατομικής, Ανδρέας Βαζαίος και ο «χάλκινος» στην ίδια διοργάνωση στο Λονδίνο στα 100μ. ύπτιο, Απόστολος Χρήστου, βρίσκονται στην κορύφωση της προετοιμασίας τους, με τον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να αποτελεί μία άριστη ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους ενόψει Ρίο.

Ο νικητής στα μ. ύπτιο ανδρών, ο οποίος χάρισε στον Ολυμπιακό μία ακόμη πρωτιά τερματίζοντας σε 55.01, αφήνοντας πίσω του τον Νίκο Σοφιανίδη, υπογράμμισε: : «Δεν ήμουν έτοιμος για τους αγώνες όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά ήταν μια καλή προπόνηση καθώς βοηθάω το σύλλογο για τους βαθμούς που πρέπει να πάρει. Με τους ίδιους ρυθμούς θα συνεχίσω και στο Σέτε Κόλι.

Είναι ένας αγώνας προπόνηση για μένα. Από εκεί και πέρα ξεκινάει η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το μυαλό μου θα είναι αποκλειστικά στο Ρίο. Εκεί σκοπεύω σε ένα ατομικό ρεκόρ, όπως σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και όλα τα άλλα θα έρθουν. Μετά το Λονδίνο διαπιστώνω ότι είμαι καλός και στα 100 και στα 200 μ ύπτιο.

Ίσως στα 100 μέτρα να είμαι λίγο καλύτερος και να έχω κάποιες παραπάνω δυνατότητες, όμως δε θέλω να λέω πολλά. Είναι η πρώτη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς έχω λάβει συμμετοχή μόνο σε Ολυμπιακούς Αγώνες νέων. Θα πάρω πάρα πολλά πράγματα και θα είναι τεράστια εμπειρία για μένα».

Από την πλευρά του Ανδρέας Βαζαίος, ο οποίος τερμάτισε πρώτος αφήνοντας πίσω του τους Κατραντζή και Σπανουδάκη σαφώς πιο λακωνικός είπε: «Είναι ένα πέρασμα ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων. Βοηθάμε το σύλλογο μας για να καταλάβει την καλύτερη δυνατή θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Έπεται και συνέχεια αύριο και την Κυριακή. Για το στόχο στους Ολυμπιακούς Αγώνες δε χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε».

200μ. μικτή ατομική ανδρών
1. Ανδρέας Βαζαίος (ΑΝΟΑΡΓ) 2:01.51
2. Χρήστος Κατραντζής (ΟΣΦΠ) 2:03.51
3. Γιώργος Σπανουδάκης (ΠΑΟ) 2:03.74

100μ. ύπτιο ανδρών
1. Απόστολος Χρήστου (ΟΣΦΠ) 55.01
2. Νίκος Σοφιανίδης (ΠΑΟΚ) 55.83
3. Αλέξανδρος Θεοχαρίδης (ΠΑΝΣΕΡ) 56.57

 

Τελευταία Νέα