H Noxzema στηρίζει τις εθνικές ομάδες

Gazzetta team
H Noxzema στηρίζει τις εθνικές ομάδες

bet365

Η εταιρεία Sarantis έκανε σήμερα σε κεντρικό σημείο της Αθήνας την παρουσίαση της χορηγίας την οποία έχει κάνει στις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών μέσω της διαφήμισης του προϊόντος Noxzema.

Στις διαφημίσεις της εταιρίας συμμετέχουν η Αλεξάνδρα Ασημάκη, η Χριστίνα Τσουκαλα, ο Γιάννης Φουντούλης και ο Χρήστος Αφρουδάκης. Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, στην οποία παρεβρέθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις αθλητές (έλειπε ο Γιάννης Φουντούλης λόγω προσωπικών υποχρεώσεων) δόθηκε συνέντευξη τύπου στην οποία μίλησαν οι άνθρωποι της εταιρίας Σαράντις, ενώ την ομοσπονδία εκπροσώπησε η Βάσω Γαρελίδη, μέλος του Δ.Σ. Της ΚΟΕ και ο υπεύθυνος των εθνικών ομάδων Αντώνης Αρώνης.

Αρχικά το λόγο πήρε ο κύριος Νίκος Ανυφαντής, ο οποίος είναι υπεύθυνος μάρκετιγκ στην εταιρία Σαράντις. Στην αναφορά του υποστήριξε ότι η εταιρία επένδυσε 8.7 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει το συγκεκριμένο προϊόν το οποίο έχει φανατικούς καταναλωτές σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα. "Υπάρχει μια μεγάλη ευθύνη για την προώθηση αυτού του προϊόντος. Χρειαζόταν μια ανανέωση όπως επισης και μια συνεργασία, η οποία θα μίλαγε στην ελληνική κοινωνία ως ένα δείγμα προσφοράς. Έτσι επιλέχθηκαν οι εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών, ώστε να μπορέσει να "μιλήσει" το προϊόν στον Έλληνα καταναλωτή".

Η κυρία Εμμανουέλα Σιφναίου υπεύθυνη για το προϊόν Νoxzema της εταιρίας Sarantis μίλησε για τις αξίες του χώρου που υπηρετεί το προϊόν. "Η μία έννοια είναι της αποτελεσματικότητας και η άλλη της φροντίδας. Αυτό που θέλουμε να περάσουμε με το Noxzema είναι η υψηλή απόδοση, η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση. Σαν ελληνική εταιρία θέλουμε να είμαστε κοντά στις εθνικές ομάδες και στις προσπάθειές τους.

Μας ταιριάζουν ακόμη και τα χρώματα με αυτά των εθνικών ομάδων πόλο. Θέλουμε να εμφανίζουμε υγιή πρότυπα στις ελληνίδες και στους έλληνες και γι' αυτό θέλαμε να συνδέσουμε το όνομά μας με τις εθνικές γυναικών και ανδρών που έχουν συνδέσει το όνομά τους με σπουδαίες επιτυχίες, τόσο σε Ευρωπαϊκό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα είμαστε συνέχεια στο πλευρό τους με προστασία και περιποίηση γι' αυτούς μέσα και έξω από το νερό".

Η κυρία Σιφναίου παρουσίασε μια πρωτοβουλία της εταιρίας Sarantis με την ονομασία wave up hellas. Συνέστησε δε ένα νέο site γι' αυτό το λόγο, το www.waveuphellas.gr. Είναι ένα site στο οποίο όλοι οι καταναλωτές και φίλοι του ελληνικού πόλο μπορούν να μπαίνουν μέσα στην ιστοσελίδα, να εγγράφονται και να ανεβάζουν κάποιο βίντεο ή κάποια φωτογραφία της αρεσκείας τους και να προσθέτουν ένα από τα έτοιμα μηνύματα που υπάρχουν.

Αυτό το μήνυμα που θα επιλέγουν θα το διαδίδουν μέσω των φίλων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενισχύσουν την ελληνική εθνική ομάδα των ανδρών, που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Αυτή η πρωτοβουλία θα ισχύσει μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Εκ μέρους της ΚΟΕ εκφράστηκε η κυρία Βάσω Γαρελίδη και είπε: "Ευχαριστούμε πολύ γιατί σε αυτή τη δύσκολη εποχή που δεν είναι πολλοί δίπλα μας, ενώ θα έπρεπε να είναι, η εταιρία σας έρχεται να συνδέσει την προβολή ενός σημαντικού της προϊόντος με το χώρο της υδατοσφαίρισης που έχει φέρει πολύ μεγάλες επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό με παγκόσμια και Ολυμπιακά μετάλλια.

Τα κέρδη της χορηγίας για μένα είναι δύο. Ένα μεγάλο κέρδος για το χώρο μας είναι η χορηγία και ένα ακόμη ακόμη μεγαλύτερο κατά την άποψη μου είναι η διαφήμιση που παίρνει το άθλημά μας και αυτοί που το υπηρετούν μέσα από την προβολή που κάνετε εσείς στο προϊόν αυτό. Μια διαφήμιση που μπαίνει σε όλα τα σπίτια και σε όλες τις ελληνικές οικογένειες και φέρνει τα παιδιά κοντά στο χώρο της υδατοσφαίρισης. Θέλουμε να μείνετε στο χώρο μας για πολλά χρόνια.

Η εθνική ομάδα των ανρών έχει δυο πολύ μεγάλες υποχρεώσεις τους προσεχείς μήνες. Την τελική φάση του Γουορλντ Λιγκ στα τέλη Ιουνίου στην Κίνα και φυσικά τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το όνειρο της κατάκτησης ενός μεταλλίου. Όμως και οι γυναίκες μας είναι εδώ πολύ πεισμωμένες και αποφασισμένες να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με αρχή το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 2017".

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας Χρήστος Αφρουδάκης σημείωσε:

"Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του Noxzema ως χορηγού των εθνικών μας ομάδων. Βοηθάει το ελληνικό πόλο στην προβολή του στην ελληνική κοινωνία. Το πόλο αδικείται από την προβολή του στην ελληνική τηλεόραση. Είναι ένα άθλημα που όταν το ζει κάποιος από κοντά, είναι δυναμικό και με πολλές απαιτήσεις. Χρειάζονται μεγάλες σωματικές και ψυχικές αντοχές.

Θέλουμε τη στήριξη όλης της ελληνικής κοινωνίας και τη δικιά σας, την οποία βέβαια έχουμε και σας ευχαριστούμε γι' αυτό. Η στήριξή σας και η πρωτοβουλία σας αποτελούν όαση για μας. Τεράστια η αξία τους. Είναι το κάτι παραπάνω που χρειάζεται η ελληνική υδατοσφαίριση. Και βέβαια να τονίσω ότι τα προϊόντα της εταιρίας ταιριάζουν και ανταποκρίνονται απόλυτα σε εμάς".

Τέλος για τη συμμετοχή της εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο σημείωσε:

"Είναι μια πολύ δύσκολη υποχρέωση. Όλες οι ομάδες προετοιμάζονται γι' αυτό το μεγάλο γεγονός, ώστε να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι και στην καλύτερη κατάσταση κι εμείς. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο που μπορεί να διεκδικήσει μεγάλα πράγματα. Σας θυμίζω ότι ήμασταν τρίτοι στο περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Καζάν και τέταρτοι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βελιγράδι. Είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι με τη στήριξη τη δική σας, αλλά και ολόκληρης της φίλαθλης ελληνικής κοινωνίας μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη αρχηγός πλέον της εθνικής ομάδας μετά την αποχώρηση της Αντιγόνης Ρουμπέση τόνισε: "Το όνειρο και η σκέψη όλων μας θα είναι στα παιδιά που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες. Όλοι μαζί, σαν μια ομάδα θα είμαστε κοντά τους για τη διεκδίκηση του ονείρου, που είναι το μετάλλιο. Ευχαριστούμε πολύ τη Noxzema για την πολύ μεγάλη στήριξη που μας προσφέρει.

Είναι πολύ σημαντικό, είναι το όνειρο για κάθε αθλητή να έχει ανθρώπους που του συμπαραστέκονται όταν βρίσκεται στην εθνική ομάδα. Τα προϊόντα σας ταιριάζουν απόλυτα με εμάς. Το γυναικείο πόλο είναι πολύ εντυπωσιακό. Μπορεί να θεωρείται ως άθλημα ανδρικό, αλλά εγώ διαφωνώ. Είναι εξίσου όμορφο και το γυναικείο και θεωρώ πως εμείς, σαν γυναικεία εθνική ομάδα έχουμε να προσφέρουμε πολλές χαρές στους έλληνες φιλάθλους, όπως άλλωστε έχουμε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν".

 

Τελευταία Νέα