Δεύτερη θέση στο κολεγιακό ο Κυριαζής!

Δεύτερη θέση στο κολεγιακό ο Κυριαζής!

Δεύτερη θέση στο κολεγιακό ο Κυριαζής!

Τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα θα πάρει την ερχόμενη εβδομάδα ο Γιάννης Κυριαζής έχοντας ολοκληρώσει έναν άκρως επιτυχημένο κύκλο αγώνων στις ΗΠΑ. 

Ο αθλητής έκανε τον τελευταίο του αγώνα τα ξημερώματα στο Γιουτζίν, όπου με βολή στα 77,25 μ. κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ. 

Ο αθλητής κατάφερε να πετύχει την καλύτερη βολή στην τελευταία του προσπάθεια, ωστόσο στη διάρκεια του αγώνα είχε μικρές ενοχλήσεις στον ώμο, από τον τραυματισμό του χειμώνα.

 
Ο Κυριαζής, ο οποίος εντυπωσίασε αρχές Απριλίου με την βολή του στα 81,87 μ. θα έρθει στην Ελλάδα την ερχόμενη Πέμπτη και αν είναι καλά, θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας. Πρωταρχικός στόχος του ίδιου και του προπονητή και πατέρα του, Θωμά Κυριαζή είναι να ταξιδέψει υγιής στο Άμστερνταμ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Νικητής στον αγώνα του Γιουτζίν ήταν ο Κρις Τόμσον με 77,64 μέτρα. Οι υπόλοιπες βολές του Κυριαζή ήταν: 74,19 μ.,71,42 μ., 74,23 μ., 71,09 και ήταν άκυρος στη δεύτερη προσπάθεια.
 
Στον κορυφαίο αγώνα των Κολεγίων συμμετείχε και ο Νίκος Σκαρβέλης, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο. Ο αθλητής ήταν τέταρτος με καλύτερη προσπάθεια στα 20,17 μέτρα. Ο Ελληνοαμερικανός αθλητής θα συνεχίσει την προετοιμασία του στις ΗΠΑ, από όπου θα ταξιδέψει απευθείας για το Άμστερνταμ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. 

Best of internet