Σολανάκης: «Κίνητρο διαρκούς βελτίωσης»

Gazzetta team
Σολανάκης: «Κίνητρο διαρκούς βελτίωσης»

bet365

Καλύτερος φουνταριστός για την αγωνιστική περίοδο 2015-1016 αναδείχτηκε ο Μανώλης Σολανάκης του ΠΑΟΚ, συγκεντρώνοντας 102 βαθμούς από τους δημοσιογράφους, στην ειδική βαθμολογία του Επάθλου Novasports.

Μεγάλη επιτυχία για το νεαρό επιθετικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης και αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς κατά τον ίδιο ήταν αυτή η επιτυχία, με το Σολανάκη να τονίζει: «Είναι προσωπικά τιμητικό για μένα, να αναγνωρίζεται η δουλειά μου. Η επιτυχία αυτή προήλθε μέσα από σκληρή δουλειά, προπονήσεις, αλλά και το κίνητρο της διαρκούς βελτίωσης.

Βεβαίως, το καλό αυτό αποτέλεσμα για μένα προήλθε και από την άψογη συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ και κυρίως τους συμπαίκτες μου. Εκείνοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο ώστε να μπορώ να τροφοδοτούμαι και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Εξάλλου, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που, στηριζόμενος σε νεαρούς παίκτες έδωσε τον καλύτερο του εαυτό φέτος, όπως κάθε χρονιά. Η θέση που κατακτήσαμε δεν είναι ενδεικτική των δυνατοτήτων μας και είμαι βέβαιος ότι ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα ώστε να φτάσει ακόμη ψηλότερα».

Μιλώντας για την Εθνική ομάδα, της οποίας αποτελεί μέλος, ο Κρητικός φουνταριστός τονίζει: «Σαφώς η Εθνική είναι το όνειρο κάθε αθλητή, ο δικός μου στόχος από το Σεπτέμβρη που ξεκίνησα προπόνηση είναι να γίνομαι όλο και καλύτερος, ώστε να καθιερωθώ στην ομάδα της χώρας μου.

Από κει και πέρα, γνωρίζω ότι είναι δύσκολο, καθώς σε όλες τις θέσεις, όπως και στη δική μου υπάρχουν εξαιρετικά ικανοί και έμπειροι πλέον πολίστες. Αυτό είναι όμως θετικό, μου δίνει δύναμη και κίνητρο να προσπαθώ συνεχώς. Θα βρίσκομαι στην καλοκαιρινή προετοιμασία και στο Φάιναλ 8 της Κίνας, όντας προσηλωμένος στο στόχο μου, να βοηθήσω την Εθνική ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα