Αργυρόπουλος-Κανακάκης: «Πολύτιμοι για μένα οι συμπαίκτες»

Gazzetta team
Αργυρόπουλος-Κανακάκης: «Πολύτιμοι για μένα οι συμπαίκτες»

bet365

Καλύτερος παίκτης κάτω των 19 (Rookie of the year) αναδείχτηκε δίκαια ο Στέλιος Αργυρόπουλος- Κανακάκης, συγκεντρώνοντας 96 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία του επάθλου Novasports, αφήνοντας πίσω τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου της Γλυφάδας και το Νίκο Γαρδίκα του Παλαιού Φαλήρου.

Ο παίκτης του Εθνικού πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, τερματίζοντας παράλληλα και 4ος, στην κατηγορία των καλύτερων παικτών της Α1.

Μιλώντας για την επιτυχία του, ο περιφερειακός των Πειραιώτων σημείωσε: «Είναι σημαντικό για εμένα, καθώς νιώθω ότι δικαιώνονται οι κόποι μου, με αυτό το βραβείο. Δε θα είχα καταφέρει να φτάσω έως εδώ, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τόσο της ομάδας και του προπονητή μου, αλλά κυρίως των συμπαικτών μου. Ο Εθνικός, διαθέτει μερικούς πολύ έμπειρους παίκτες, των οποίων οι συμβουλές, μου έδωσαν έναυσμα να βελτιώνομαι καθημερινά και να βγάζω πράγματα στο νερό, ώστε να βοηθήσω την ομάδα. Εξάλλου, ο Εθνικός ήταν μια καθόλα ανταγωνιστική ομάδα, που έφτασε έως τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος της Α1. Η σκληρή δουλειά, η προπόνηση, η προσοχή στις λεπτομέρειες από τους ανθρώπους της ομάδας ανέβασαν ένα σκαλί παραπάνω και φέτος την ομάδα, βοηθώντας και τους παίκτες ατομικά, να παίρνουμε νέες εμπειρίες διαρκώς. Αφιερώνω αυτό το βραβείο στους συμπαίκτες μου, μαζί το πήραμε άλλωστε».

Μελλοντικός σκοπός για τον δευτεροετή φοιτητή, η κλήση του στην Εθνική ομάδα ανδρών, με τον Αργυρόπουλο-Κανακάκη να δηλώνει: «Κάθε αθλητής αγωνίζεται, ώστε κάποια μέρα να φορέσει το σκουφάκι με το εθνόσημο. Είναι ένας στόχος για μένα, με σκληρή δουλειά, θα ήθελα να βρεθώ στο μέλλον, ανάμεσα σε όσους εκπροσωπούν την Ελλάδα στις κορυφαίες διοργανώσεις».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα